logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Maya Vik og Farao på Øya-kvelder i London

Av Maya Vik og Farao på Øya-kvelder i London

Spiller på Lexington og Club NME på KOKO i feburar.

Øyafestivalen og Music Norway samarbeider om å ta Maya Vik og Farao til London for å gjøre konserter foran bransje og publikum, torsdag 26. februar på The Lexington og fredag 27. februar på Club NME på KOKO.

Maya Vik og Farao starter sitt London-opphold med konsert sammen med engelske Spring King på The Lexington. Denne kvelden arrangeres i samarbeid med Parallel Lines, som også jobber med Arcade Fire, St. Vincent og en masse nye artister. Dagen etter skal de spille på den årlige Øya-varianten av Club NME på KOKO. Dette er et sted som tar 1500 mennesker og det pleier å være trangt når NME inviterer til fest.

Det gis også ut en sjutommers vinylsingel med de to norske artistene. I år er omslagsmaleriet laget av den anerkjente kunstneren Ida Ekblad. Hun er en av landets mest aktive kunstnere, arbeider innen flere kunstneriske uttrykk og har hatt utstillinger i verdensmetropoler som i Berlin, Paris og New York. Singelen gis ut i samarbeid med plateselskapet Rough Trade. Maya Viks låt er produsert av Hans-Petter Lindstrøm.

Øya og Music Norway har samarbeidet flere ganger for å presentere norske artister i utlandet, både i London, Berlin, New York og Austin. De siste årene har band som Razika, Highasakite, Sandra Kolstad, Mikhael Paskalev, Proviant Audio og Team Me reist til London på vinteren.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere