logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Meld deg på Jazzahead! 2016

Av Meld deg på Jazzahead! 2016 Publisert: 05. nov, 2015

Mathias Eick Quintet, JazzAhead 2015 (Foto: Norsk jazzforum)

Music Norway og Norsk Jazzforum inviterer til felles stand på Jazzahead! 2016. Meld deg på som delegat og søk om showcase innen 10. november.

I april 2016 er det igjen klart for Jazzahead! i Bremen. Årets store internasjonale jazzbegivenhet der aktører innenfor jazz og beslektede sjangre samles for å se nye band og bygge nettverk.

Jazzahead!, som arrangeres 21-24 april 2016, har etablert seg som den viktigste møteplassen for jazz i Europa med over 16 000 besøkende fra 55 ulike land. Messehallen inneholder over 900 utstillere innenfor plateselskap, agenter, spillesteder, musikere, media, m.m.

Meld deg på som delegat
Du registrerer først en konto via denne lenken (hvis du ikke har fra før), deretter logger du inn for å registrere deg som utstiller.

NB! Det er viktig at du fyller inn Co-Exhibitor of Music Norway og IKKE Main Exhibitor. Fyll inn stand nr. 6E10. På denne måten blir du knyttet til den norske standen. Påmeldingsavgiften faktureres direkte fra Jazzahead.

Søk om Jazzahead-showcase
Med over 250 konsert- og festivalarrangører fra hele verden på plass i Bremen, er Jazzahead! et viktig utstillingsvindu for norske jazzmusikere. Kampen om en plass i konsert- og showcaseprogrammet er stor. For å kunne søke om plass i showcaseprogrammet, må man være registrert «exhibitor», «co-exhibitor» eller «professional participant».

Søknadsfrist er 10. november 2015 – søk HER.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere