logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Meld deg på kurs i forretningsutvikling!

Av Meld deg på kurs i forretningsutvikling! Publisert: 10. okt, 2014

Kurs i forretningsutvikling for kulturnæringer arrangeres av MØST i samarbeid med Innovasjon Norge og Music Norway.

Som en del av Eksportskolen, arrangerer MØST i samarbeid med Innovasjon Norge og Music Norway kurset Bygg Bedrift – forretningsutvikling for kulturbedrifter. Kurset er skreddersydd for kulturnæringer, og i løpet av to samlinger lærer du å bruke et verktøy som utruster deg med en spesiell systematikk til bruk ved planlegging og styring av et prosjekt eller nyetablering.

Den første samlingen finner sted 21. og 22. oktober, mens samling to går av stabelen 11. og 12. november. Komplett program for kurset finner du her: https://www.musikknettverk.no/kurs/bygg-bedrift-lean-business-boot-camp

Einar Idsøe Eidsvåg er Music Norways prosjektleder for Eksportskolen. Han mener at det er viktig med struktur og gode metoder i en oppstartfase.

– Alle de jeg har snakket med som har deltatt på Bygg bedrift har utelukkende positive tilbakemeldinger på opplegget. Det er godt å sette av tid til å få strukturert sin bedrift om du er i oppstartsfasen, eller i en fase hvor det skal legges en strategi. Det er i tillegg gledelig at Innovasjon Norge vier mer tid til kulturbedrifter og at Eksportskolen får være med, sier han.

Verktøyet og programvaren som følger kurset er bygget opp etter Lean metoden, som følger en lang tradisjon innenfor forretningsutvikling som spenner tilbake til Toyota sitt banebrytende produksjonssystem på 1930-tallet. I dag brukes Lean i nær sagt alle sektorer og metodens gode resultater i form av ressursbesparelse og økonomisk gevinst har gitt den mange tilhengere.

– Jeg anbefaler Bygg Bedrift for alle kulturbedrifter med ambisjoner! Her får du jobbet konkret med din bedrift gjennom et skreddersydd verktøy og direkte tilbakemelding fra dyktige rådgivere. Både læring og nettverk står i fokus, med høy gøyfaktor. Gleder meg til 21 oktober på 657, sier Margit Klingen Daams, som arbeider med kultur og reiseliv ved Innovasjon Norge. 

Klikk her for mer informasjon om kurset.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere