logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Meld deg på WOMEX i Las Palmas

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 15. jun, 2018

Music Norway inviterer til WOMEX 2018.

Meld deg på den norske standen på verdensmusikkmessen WOMEX som finner sted i Las Palmas på Grand Canaria i tidsrommet 24.-28. oktober 2018.

Dette er det fremste samlingspunktet for tradisjons- og verdensmusikk i verden. Vi håper at mange ønsker å være med, og vil benytte seg av denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

For å knytte dere til den norske standen (B69) og utløse 19% rabatt på delegatpass, bruk DENNE lenken.

Følg deretter instruksjoner på skjermen. Rabattkoden skal være forhåndsutfylt. Dersom det ikke skjer, så må du skrive den inn manuelt: c4QdmVsoBN

Dersom du ikke husker dine login data, følg DENNE lenken.

«Smart rate» påmeldingsfrist er 22. juni og koster 239 EUR (ordinært 295). Husk at det blir dyrere å melde seg på etter hvert, og at påmeldinger etter 17. august ikke kommer med i den trykte WOMEX-katalogen.

Standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Norway. En kan ikke overføre en selskapspåmelding til et annet selskap. Det vil også komme en tilleggsavgift for bytting av personnavn. Det er reservert stand på et sentralt område i messehallen sammen med de andre nordiske land, og vi tilbyr gode muligheter både for å distribuere informasjonsmateriell, avsette møtebord og tilrettelegge for eventuelle mindre arrangement. Stand nummer er B69.

Du er selv ansvarlig for reise og opphold.

Vi vil også i år trykke opp en folder som profilerer selskaper og artister tilknyttet den norske WOMEX-standen. Send oss noen ord på engelsk om ditt selskap/organisasjon (maks 200 ord).

Music Norway tilbyr bemannet informasjons-skranke og forfriskninger serveres på standen. Vi vil også videreføre tradisjonen med «Nordic at Noon» som trekker mye folk til vårt område.

Prosjektleder i Music Norway er Aslak Oppebøen; aslak@musicnorway.prod07.dekodes.no

Les mer om WOMEX.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere