logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Meld deg på WOMEX i Tampere

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 29. mai, 2019

Music Norway inviterer til WOMEX 2019

Meld deg på den norske standen på verdensmusikkmessen WOMEX som finner sted i Tampere Finland i tidsrommet 23.-27. oktober 2019.

Dette er det største samlingspunktet for tradisjons- og verdensmusikk i verden. Vi håper at mange ønsker å være med, og vil benytte seg av denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

For å knytte dere til den norske standen (3.7) og utløse 19% rabatt på delegatpass, bruk DENNE lenken.

Følg deretter instruksjoner på skjermen. Rabattkoden skal være forhåndsutfylt. Dersom det ikke skjer, så må du skrive den inn manuelt: rvvzhVRZCm

Dersom du ikke husker dine login data, følg DENNE lenken.

«Smart rate» påmeldingsfrist er 21. juni og koster 245 EUR (ordinært 295). Husk at det blir dyrere å melde seg på etter hvert, og at påmeldinger etter 23. august ikke kommer med i den trykte WOMEX-katalogen.

Standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Norway. En kan ikke overføre en selskapspåmelding til et annet selskap, og det vil komme en tilleggsavgift for bytting av personnavn.

Siden årets Womex foregår i Finland vil vi i år lage en «Nordic Village» med mindre nasjonale stands med et større felles møteområde i midten (ala det vi hadde i København for noen år siden). Stand nummer er 3.7. Music Norway tilbyr bemannet informasjons-skranke. Vi vil også videreføre tradisjonen med «Nordic at Noon» som trekker mye folk til vårt område.

Du er selv ansvarlig for reise og opphold.

Vi vil også i år trykke opp en folder som profilerer selskaper og artister tilknyttet den norske WOMEX-standen. Send oss noen ord på engelsk om ditt selskap/organisasjon (maks 200 ord), sammen med et passbilde av de som skal delta.

Prosjektleder i Music Norway er Aslak Oppebøen; aslak@musicnorway.prod07.dekodes.no

Les mer om WOMEX.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere