logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Metal-showcase i Japan

Av Pål Dimmen Publisert: 03. mai, 2017

Søk om showcase på Loud & Metal Mania showcase under Hokuo Music Fest i Japan.

Hokuo Music Fest er et nordisk samarbeidsprosjekt i Tokyo i november bestående av en rekke ulike arrangementer. Blant disse er en egen Trade Mission, Song Camp og ikke minst metal-showcasen Loud & Metal Mania.

Showcasen organiseres i samarbeid med den japanske promotøren Creativeman, og vil bestå av nordiske metal-band som ønsker å satse på det japanske markedet.

Music Norway oppfordrer derfor aktuelle kandidater til å søke om deltakelse på denne showcasen ved å fylle ut dette søknadsskjemaet innen 12. mai.

Etter søknadsfristen vil Music Norway i samarbeid med by:Larm Black lage en shortlist som sendes videre til Creativeman. Det er den japanske promotøren som velger ut hvem som blir booket til showcasen.

Music Norway stiller med reisetilskudd til det norske bidraget på showcasen (justeres etter antall medlemmer i bandet), og en representant fra artistens bransjeapparat vil få tilbud om å delta på Trade Mission-delen av Hokuo Music Fest. Les mer om trade mission-programmet her.

Showcasen finner sted 10. november i Tokyo. 

Det japanske musikkmarkedet er det nest største i verden og salget av musikk på fysiske formater utgjør fremdeles 90% av salget.

Her kan du lese mer om det japanske markedet: Veikart til Japan

Music Norway inviterer for øvrig til åpent hus om Asia onsdag 10. mai!

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere