logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Midem 2016 – uten norsk stand

Av Midem 2016 – uten norsk stand Publisert: 14. apr, 2016

Music Norway og de andre nordiske landene har ikke stand på Midem 2016.

De siste årene har Music Norway delt stand med Finland, Sverige og Danmark på Midem i Cannes 3. – 6. juni. De andre nordiske landene har bestemt seg for å avslutte sitt arbeid med stand på området. Norsk bransje har meldt at behovet for en bemannet stand ikke lenger er til stede i samme grad som tidligere. At Midem har flyttet til juni merkes også inne i konferansehallen, Palais de Festival. Mye møtevirksomhet er flyttet ut av bygget, noe som bidro til rekordlavt besøkstall på standen i fjor.

Music Norway har derfor besluttet at Norge ikke stiller med stand på Midem 2016.

Selv om færre delegater har reist til Midem fra Norge anser flere i norsk bransje fortsatt Midem som en viktig arena, og tilbakemeldingene sier også at det fortsatt er høyt nivå på delegatene som er til stede disse dagene i Cannes.

– Vi vil derfor følge med på utviklingen av Midem, og vurdere alternative løsninger basert på tilbakemeldingene fra de som drar nedover i år, sier Karoline Røed Tønnesen, prosjektleder i Music Norway.

Music Norway vil i 2016 prioritere andre arenaer der det er større behov for vår tilstedeværelse.

Her finner du oss i 2016

Dersom du vil delta på Midem i år anbefaler vi at du går inn og kjøper billett nå! Tilbudet er en rabatt på 250€ dersom du bruker promokoden «springroll». Promokoden varer frem til 25. april.

Vi anbefaler gjerne norsk bransje å reise nedover til Cannes og benytte seg av møteplassen. Registrerer vi stor interesse for Midem vil Music Norway revurdere tilstedeværelse. Music Norway rådgir også i forkant av avreise på hvordan du kan bruke denne arenaen best mulig.

Kontakt: karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no

Det er dessverre for sent å søke om reisetilskudd via Music Norways reisetilskuddsordning for Midem 2016, men vi minner om at medlemsorganisasjoner som Musikkforleggerne og NOPA har tilskuddsordninger for sine medlemmer, der det blant annet kan søkes om reisetilskudd. Ta kontakt direkte med dem dersom det er aktuelt for deg.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere