logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Midem flytter til juni

Av Midem flytter til juni Publisert: 20. jun, 2014

Musikmessen fornyer seg og sier hei til sommeren.

Fra 2015 flytter Midem i Cannes, en av de ledende musikkmessene i Europa, arrangementet sitt til juni.

Å gjøre Midem til et sommerevent er en del av en større plan om å tiltrekke seg flere deltagere fra flere land og gjennom det gjøre Midem til en mer aktuell plattform for musikkindustrien.

– Først og fremst ønsker vi å styrke kjernevirksomheten vår. I tillegg til de formatene vi hadde suksess med i 2014 utvikler vi et større program som er designet spesifikt med tanke på å støtte labler og deres artister som ønsker å ta steget seg fra nasjonale til internasjonale markeder. Dette betyr et utvidet konsertprogram, men også skreddersydde konferanser og «match making sessions», sier Guillaume Crisafulli, international sales manager i Midem.

I 2014 var over 50 norske delegater til stede på Midem.

Les også: Midem viktig for global nettverksbygging

– Vi vil også bringe inn en sterkere politisk tilstedeværelse på Midem slik at sentrale problemstillinger for musikkindustrien kan bli hørt av viktige beslutningstagere. I det perspektivet er juni mer passende når man skal tiltrekke seg denne type folk, fra Europa og andre steder, sier Crisafulli.

Midem 2015 vil foregå fra 5. til 8. juni, og vil også fortsette å tiltrekke seg et voksende tech-miljø. Midem vil også lansere et nytt innovasjon- og teknologi-område som skal være åpent både for delegater og publikum.

– Vi tror den nye konteksten vil gi en ny dynamikk til Midem med mer engasjement fra det generelle publikum og en bedre atmosfære for våre delegater, sier Crisafulli til Music Norway.

Les mer om endringene i Midem.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere