logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Møt internasjonal bransje på Midems Music Networking Week

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 20. nov, 2020

30. november – 4. desember arrangerer Midem «Music Networking Week». Programmet er digitalt, gratis og tilgjengelig for alle.

På grunn av den globale pandemien har bransjetreffet Midem tro på at vi mer enn noen gang trenger å møtes og holde kontakten.

Derfor organiserer Midem nå en uke full av nettverksmøter på sin digitale plattform for å bringe hele den internasjonale musikkbransjen sammen for å skape nye muligheter.

Se trailer HER 

Det er gratis å delta – registrer deg HER

Eventet vil bestå av speed meetings, Q&As og innovative nettverksformater, så du kan møte ledende musikkbransje fra hele verden, få kontakt med dine likesinnede, bygge sterkere nettverk og starte samtalene som du kan holde hele året gjennom Midems plattform.

Music Norways guide til eksportmarkeder: 
Veildere
Veikart
Sjekkliste for bransjetreff 

– Etter den banebrytende suksessen til den digitale utgaven i juni 2019, med mer enn 10.000 medlemmer registrert på plattformen, fortsetter Midem å støtte det globale musikksamfunnet mer enn noen gang ved å tilby nye forbindelser og forretningsmuligheter. Jeg ønsket å foreslå en spesiell uke dedikert til forretningsmøter, ‘Music Networking Week’, fordi behovet for at bransjen vår skal holde kontakten globalt har aldri vært mer avgjørende enn den er i dag. Ved å forene det globale samfunnet, vil jeg gi musikere en ny mulighet til å komme sammen, utvide deres internasjonale nettverk og få tilgang til konkrete virksomheter rundt om i verden, sier Alexandre Deniot, direktør i Midem.

Midem forventer en mix av deltagere fra labler og publishere, artister og managere, festivaler og promotører, agenter og advokater, digitale plattformer og startups som ønsker internasjonal vekst.

 

Her er noen av høydepunktene fra Midems digitale platform 

  • From Startup to Global Music Tech Leader – a live innovation masterclass
  • Kevin Liles’ Takes on the Importance of Independence – an exclusive talk
  • Building the Bridge Between Music & Esports – an exclusive presentation

Registrer deg HER

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere