logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Møt Latin-Amerika i Bilbao

Av Pål Dimmen Publisert: 11. jul, 2019

konferansen BIME fokuserer på det latinamerikanske markedet.

30. oktober – 2. november arrangeres konferansen og festivalen Bime i Bilbao, Spania. Konferansen fokuserer særlig på det latinamerikanske markedet, og gir en unik mulighet til å møte relevante LATAM-bransjefolk i Europa.

Les også: Veikart til Mexico

BIME PRO er møteplassen for Spansk musikkbransje. Hvert år møtes over 2.000 bransjefolk i Bilbao. Hit kommer over 250 musikkfestivaler, hovedsakelig spanske, men også portugisiske. Festivalen fokuserer på live og innspilt musikk, utdanning og innovasjon i kulturindustrien, og er tilknytningspunktet til den latinamerikanske bransjen.

Les også: Veikart til Brasil

I år, for første gang, organiserer BIME PRO AMCS (Atlanterhavsmusikk Konferanse Symposium) et møtepunkt for LATAM, Portugal og Spanias viktigste musikkonferanser. BIME PRO gir perfekte nettverksmuligheter gjennom speedmeetings (over 600), en dedikert nettverksapp, arbeidsområder og konferanser med relevante aktører i musikkbransjen som Matthew Knowles (Music Mogul, ex-manager og far til Beyoncé) og Scott Cohen (The Orchard og Warner Music Chapell) blant mange andre.

Showcasedelen BIME CITY (30. og 31. oktober) finner sted på Bilbaos scener. Like etter at BIME PRO er ferdig, begynner BIME LIVE (1. og 2. november), som er en innendørsfestival i Sør-Europa med artister som Jamiroquai, Kraftwerk og Mark Lanegan på programmet.

Music Norway ønsker med dette å tilby en møteplass for bransje som ønsker å komme tettere på de latinamerikanske, spanske og portugisiske markedene. Ønsker du å delta, kan du søke bransjetilskudd til møtevirksomhet gjennom stikk.no.

Du kan søke om følgende:
BIME PRO + BIME LIVE 30.10 – 02.11 2019: 5000 kr.
eller
BIME PRO 30.10 – 01.11.2019: 3500 kr.

Tilskuddet skal dekke reise og billett som må kjøpes selv. Music Norway tilbyr billetter til redusert pris. (65 Euro for BIME PRO / 95 Euro for BIME PRO + BIME LIVE).

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk, og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter. Søknad må inneholde informasjon om:

  • Hvilke utøvere/ repertoir forvalter du for eksport, og hva kan du vise til av internasjonalt resultat/etterspørsel?
  • Hva ønsker du å få ut av deltakelse på BIME?
  • Har du noen planer om å jobbe mot det det spanske/portugisiske og/eller latin amerikanske markedet?

Søknadsfrist 1. september 2019. Eventuelle spørsmål kan rettes til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere