logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Møt oss i lavvoen!

Av Carl Kristian Johansen

Vi holder til i lavvoen til Vulkan Fisk foran Mathallen.

Dette gjør Music Norway på by:Larm.

Bransjefestivalen by:Larm, 1. – 3. mars, er ett av de viktigste treffpunktene for norsk musikkbransje gjennom året. Økende etterspørsel etter norsk musikk ute har generert stor interesse for å delta på by:Larm. Nordiske artister bruker by:Larm som lanseringsarena foran et norsk festivalpublikum og et internasjonalt bransjepublikum.

Music Norway holder som tidligere år hus i lavvoen utenfor Mathallen på Vulkan.

Møt oss i lavvoen! Møt internasjonale delegater i lavvoen! Ta møtene dine i lavvoen! Få gratis vafler og kaffe i lavvoen! Lad mobiltelefonen og laptopen din i lavvoen!

Sammen med by:Larm har vi invitert over 100 internasjonale bransjedelegater som skal møte norsk bransje og se norske artister i showcaseprogrammet. Se hvem disse er på denne linken eller i delegatbasen til by:Larm.

Music Norway, med samarbeidspartnere som de regionale kompetansesentrene, Musikkforleggerne og by:Larm, står bak 17 paneler under årets konferanse.

Målsetningen med panelene er å øke kompetanse på viktige områder i internasjonale markeder og bidra til et økt kunnskapsnivå om eksportmulighetene for norske selskaper og rettighetshavere med internasjonale ambisjoner.

Les om panelene våre her:
Program torsdag
Program fredag

Music Norway står også bak 20 UNDER 30 som er en kåring av unge nordiske bransjetalenter. H.K.H Kronprins Haakon kommer for å møte disse under en lunsj på Det Kulinariske Akademi.

Les mer på Ballade.no: 20 UNDER 30

Music Norway bidrar også til låtskrivercampen by:Songs, som foregår i Asker og Sandvika fra søndag til torsdag. Rapport derfra kommer før by:Larm begynner.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere