logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Møt viktig internasjonal bransje på Øya!

Av Møt viktig internasjonal bransje på Øya! Publisert: 06. jun, 2014

Øya International er for profesjonelle aktører som jobber mot det internasjonale markedet.

Øya International er et business-to-business arrangement (b2b) som arrangeres for 10. året på rad. Arrangementet vil finne sted under Øyafestivalen og er et samarbeid mellom festivalen og Music Norway.

Deltagelse forutsetter at du er en profesjonell aktør i norsk musikkbransje som jobber aktivt med norske artister mot et internasjonalt marked. Programmet er tilrettelagt for management og plateselskap som jobber med to artister eller mer, og kan også passe for andre aktører innenfor norsk musikkeksport.

Derfor bør du delta:
•    Øya International gir en unik mulighet til å møte noen av de beste internasjonale aktørene i musikkbransjen gjennom formelle og uformelle aktiviteter.
•    Øyafestivalen og Music Norway håndplukker gjester fra vårt internasjonale nettverk . Totalt deltar ca 60 representanter for internasjonal presse og ca. 60 representanter for internasjonal musikkbransje
•    Vi har i år valgt å ha ekstra fokus på UK og Frankrike, men inviterer selvsagt også inn fra andre viktige markeder som Tyskland, USA, Japan, Sverige, Danmark etc.
•    B2B speed meeting. Et nøye utvalg av de internasjonale delegatene blir plukket ut til å delta på speed meeting med den norske bransjen. (Begrenset med plasser).
•    Eget VIP område inne på festivalen blir tilrettelagt for nettverksbygging og møtevirksomhet. Området er kun åpent for norsk og internasjonal musikkbransje, artister og presse.

Program:
Alt nettverksporgram er lagt opp til å foregå utenfor festivalens åpningstider.

Onsdag: Speed meeting og lunsj. Presenter deg for internasjonale bransjeaktører på topp nivå.

Torsdag: Nettverksarrangement med lunsj + Insiders guide med fransk og britisk fokus. Vi cruiser Oslofjorden, griller og bader på en av våre øyperler.

Fredag: Eksklusiv nattkonsert etter festivalen kun for deltagere på det internasjonale programmet. Overraskende location med en spennende norsk artist.

Fakta:
Når: 6. – 8. august 2014 (Øyafestivalen er 5. – 9. august)
Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging
Din målgruppe: Internasjonal musikkbransje og presse
Pris: NOK 600. Fakturering vil bli gjort ved godkjenning av søknad.

OBS: Prisen kommer i tillegg til tilgang til festivalen som må ordnes på egenhånd.

Påmeldingsfrist: 13. juni 2014. OBS. Det er begrenset med plasser.

Påmelding:
Send en mail til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no der du beskriver din internasjonale aktivitet, hvilke artister du jobber med, hvilke land du fokuserer på og ditt mål med å være med på Øya International.

Det stilles krav til at du opererer som en profesjonell aktør innen norsk musikkeksport. Søknadsfrist 13. juni 2014.

Music Norway vil i hvert enkelt tilfelle vurdere søknaden og om arrangementet er hensiktsmessig for søkeren. Da det er begrenset med plasser er det ikke sikkert vi kan tilby plass selv om du kvalifiserer til deltagelse.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere