logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway til Bergen

Av Music Norway til Bergen Publisert: 26. mai, 2016

Tom Tveits, Nattjazz 2015 (Foto: Oddbjørn Steffensen)

Festspillene i Bergen og Nutshell arena for å nettverke internasjonal bransje.

Festspillene i Bergen (FiB) åpnet onsdag 25. mai og festivalstarten for Nattjazz er 26. mai. I sammenheng med at disse to festivalene tiltrekker seg besøk fra utlandet er det lagt til rette for at norsk bransje kan møte og knytte kontakter med internasjonal bransje.

Dette skjer gjennom et internasjonalt kunstmusikkorientert besøksprogram til FiB, samt Nutshell, som legger til rette for at besøkende i jazzsegmentet får tilgang til et skreddersydd opplegg for å se norske artister og møte norske bransjeaktører.

Music Norway bidrar på begge felt og er tilrettelegger og støttespiller for knytte de norske aktørene til internasjonale for å øke deres internasjonale nettverk og eksportmuligheter.

– Music Norway sin rolle er å eksponere utenlandske eksperter, bransjefolk og presse for mest mulig norsk musikk, og introdusere de til norsk bransje som er en del av delegatprogrammet. Festspillene i Bergen er en meget god ramme for et opplegg som dette. Vi ønsker å oppnå oppmerksomhet i utlandet, økt omdømme, nye kontakter på tvers av nasjoner, og på lengre sikt – økt omsetning, sier Einar Idsøe Eidsvåg, prosjektleder i Music Norway.

Nutshell startet 25. mai og varer til søndag 28. mai, mens besøksprogrammet til FiB starter 26. mai og slutter på samme dato som Nutshell.

Vestnorsk jazzsenter er vertskap for Nutshell, i samarbeid med Nattjazz, FiB, Utenriksdepartementet, Bergen kommune, Hordaland Fylkeskommune, Norsk jazzforum og Music Norway. FiB og Music Norway samarbeider om besøksprogrammet på FiB.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere