logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway lager ledelsesprogram med Innovasjon Norge

Av Music Norway lager ledelsesprogram med Innovasjon Norge Publisert: 16. okt, 2015

Fram Musikk er et markedsorientert ledelses- og forretningsutviklingsprogram for etablerte aktører i musikkbransjen. Fram Musikk er utviklet av Innovasjon Norge i samarbeid med Music Norway.

Med den nyeste metodikken innenfor strategisk forretningsutvikling,  innovasjon og ledelse har Fram Musikk henvendt seg til ambisiøse aktører i musikkbransjen som ønsker å utvikle sitt selskaps konkurransekraft og inntjening samt utvikle sin personlige kompetanse.

– Programholdere på Music Norways Eksportprogram har i første omgang blitt prioritert i utvelgelsen av selskaper til Fram Musikk, men Music Norway håper denne pilotsatsingen med Innovasjon Norge blir et årlig tilbud som flere selskaper i norsk musikkbransje kan dra nytte av, sier prosjektleder Jonas Vebner i Music Norway.

– Vi har brukt mye energi på å sette opp hva vi mener er et relevant program som baserer seg på moderne metodikk rundt forretningsutvikling, strategi og lederskap, samt mer bransjespesifikke kurs. Det er også første gang vi har mulighet til å koble selskaper med profesjonelle rådgivere som skal følge bedriftene over tid. Satsningen skal svare på utfordringer fra den mer etablerte delen av bransjen, så vi kommer til å lytte aktivt til deres tilbakemeldinger og justere kurs underveis basert på behov, sier Vebner.

Programmet skal forsterke deltagernes forretningssans og ledelsesferdigheter gjennom målrettede og praktiske workshops, koble deltagerne med erfarne forretningsrådgivere, og utstyre deltagerne med kompetanse som gjør dem i stand til å få tilgang til modne markeder (case: Tyskland) og umodne markeder (case: Tyrkia), inkludert handelsorienterte reiser/trade missions. Reisene skal gi verdifull innsikt i markedene og tilgang til etablerte nettverk.

Fram Musikk starter med første workshop 21. – 22. oktober. Programmet fortsetter med markedsbesøk til Istanbul i november, og fortsetter med ytterligere to workshops i Oslo og to besøk til Berlin, Tyskland, før Fram Musikk avsluttes i januar 2017.

Den 22. oktober vil Anita Krohn Traaseth, adminstrerende direktør i Innovasjon Norge, og Kathrine Synnes Finnskog, direktør i Music Norway, være tilstede.

Dette er deltagerne:

– Amanuel Kidane, Kid MGMT

– Morten Andreassen og Silje Larsen Borgan, Little Big Sister

– Frithjof Hungnes, Propeller Recordings

– Kathryn Naish Hjelsvold, Nordic Artists Management

– Kai Robøle, Waterfall Music

– Erlend Gjerde, Indie Recordings, Name Music & Publishing

– Kristine Bjørnstad, Cosmos Music Group

– Martin H. Schilde, Toothfairy Label & Management

– Trond Tornes, Phonofile

– Glenn Larsen, Indianer

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere