logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway lanserer internasjonale veiledere

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 17. nov, 2020

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp? Music Norway har samlet veiledere til de viktigste markedene.

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller har du kanskje allerede fått noe interesse som du ønsker å følge opp?

Her har du mulighet til å få de beste lokale rådene i noen av de mest fremtredende musikkmarkedene. Music Norway har funnet frem til et knippe musikkbransjefolk fra vårt nettverk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, og som er tilgjengelige for dere.

De deler gjerne sin kunnskap med deg. Du kan når som helst søke om å få en gratis veiledningstime med rådgiverne, timene blir delt ut fortløpende basert på rådgivernes tilgjengelighet.

Se alle veilederne HER

Music Norway vil kontinuerlig oppdatere og legge til internasjonale veiledere.

Hvem kan søke?   

Eksportklare norske artister, låtskrivere, komponister og musikkselskaper med ambisjoner om å jobbe internasjonalt.

Du har en idé om hvilke markeder du ønsker å fokusere på og har ferdig innspilt musikk eller rettigheter til ferdig musikk som holder et profesjonelt nivå.

Hva kan du forvente?   

45 minutter med veiledning fra en av våre internasjonale eksperter på temaet.

Veilederen skal kunne gi deg en basis oversikt over markedet og svare på generelle spørsmål om lokale strukturer, tendenser og historikk.

De kan gi en pekepinn på om musikken er en bra match for markedet eller ikke, men skal ikke ta en dybdevurdering på den kunstneriske kvaliteten.

Rådgiveren har kjennskap til og kan henvise uforpliktet til lokale aktører, media og plattformer for musikk som søker selv kan vurdere å kontakte i ettertid.

  Slik søker du:  

  • Du kan selv velge en veileder, eller Music Norway kan hjelpe deg til å plukke ut riktig veileder i forhold til ditt prosjekt. Se oversikt over alle våre internasjonale veiledere HER
  • Søknaden skrives på engelsk
  • Vi ønsker link til musikk og informasjon om deg eller selskapet ditt
  • Fortell kort om hvorfor du søker og hva du ønsker å fokusere på i veiledningstimen.

Ønsker du veiledning innenfor et tema vi ikke har med her?

Send oss gjerne et tips så vi kan se på en eventuell utvidelse av ordningen. Music Norway vil kontinuerlig oppdatere og legge til internasjonale veiledere.

Har du spørsmål rundt ordningen ta kontakt med Karoline på karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no  

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere