logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway og Eksportskolen til Trondheim Calling i januar

Av Music Norway og Eksportskolen til Trondheim Calling i januar Publisert: 27. nov, 2014

Music Norway tar også Tyskland til bransjefestivalen i Midt-Norge i januar. Meld deg på!

Eksportskolen er et samarbeid mellom Music Norway og de regionale kompetansesentrene for musikk, og er et kursopplegg i 10 moduler som har til hensikt å bygge sterkere aktører innen musikknæringen i hver enkelt regionen og nasjonalt.

Under Trondheim Calling skal Tempo, Midtnorsk kompetansesenter for musikk gjøre en generell presentasjon av prosjektet og hvilke moduler som skal tilbys regionalt i 2015.

– Det er viktig for oss å få integrert Eksportskolen i dette langstrakte land. Vi setter pris på at Trondheim Calling og Tempo har tatt initiativ til å inkludere Eksportskolen under Trondheim Calling.  Sammen skal vi «kle på» bransjen til å tenke eksport, sier Einar Idsøe Eidsvåg, som er prosjektleder fra Music Norway sin side.

Tyskland-seminar
Fredag 30.januar tilbys et også et halvdags seminarmodul med fokus på det tyske musikkmarkedet, med internasjonale eksperter. Dette blir ledet av Jonas Vebner, Music Norways Head of Central European Office i Berlin.

Dette er en modul for de mer ”viderekommende” i musikkbransjen som har noe erfaring fra å jobbe internasjonalt med artister. Ta kontakt med Trondheim Calling for å få invitasjon.

Meld deg på!
Eksportskolen rundes av fredag ettermiddag med sosial utflukt i trøndersk villmark for alle internasjonale delegater og de som deltok på seminaret.

Trondheim Calling er Norges nest største bransjefestivaler for musikk og arrangeres for femte gang 29-31.januar 2015 på Solsiden i Trondheim. Festivalen brer seg over hele Solsiden i Trondheim med over 500 tilreisende konferansedeltagere, 5000 publikummere og over 50 spennende artister fra hele Norge.

Fram til og med 1.desember kan man registrere seg som delegat på Trondheim Calling til kun 790,-  (Ny pris etter 1.desember er 990.-) Festivalprogrammet lanseres i desember.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere