logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway på Førdefestivalen

Av Music Norway på Førdefestivalen Publisert: 29. jun, 2015

Frikar

Snart går startskuddet for den 26. utgaven av Førdefestivalen.

Folke- og verdensmusikkfestivalen ligger på National Geographics top-7-liste over de beste sommerfestivalene i Europa. Førdefestivalen skjer i perioden 1. – 5. juli.

Festivalen har i flere år hatt eget besøksprogram for sine internasjonale gjester og Music Norway har vært, og er, samarbeidspartner sammen med Utenriksdepartementet. På årets pressetur, som arrangeres i forkant av festivalen, deltar 23 delegater fra 13 land. Turen går fra Bergen via Bulandet og Svanøy til Florø og Førde.

– Vi er opptatt av å skape møteplasser og å bygge nettverk. Slike turer binder folk sammen, skaper varige minner, og skaper lojalitet til festivalen og til den norske musikken. Målet er god omtale og konkrete jobber i utlandet for de norske artistene. Vi har holdt på med slike arrangementer i en årrekke innenfor alle sjangre, og denne måten å drive eksport på har vist seg å være særdeles effektiv, sier prosjektleder i Music Norway, Aslak Oppebøen.

Dansekompaniet Frikar har verdenspremiere på sitt nye show GotoGuta i Førdehuset 1. juli. GotoGuta fremføres også på den store festivalen i Rudolstadt i Tyskland senere denne uken.

Se det øvrige programmet her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere