logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway med satellittkontor i Bergen

Av Erlend Buflaten Publisert: 30. aug, 2016

I forbindelse med Vill Vill Vest flytter Music Norway deler av kontoret over til Bergen

Vi gleder oss veldig til å være med på den aller første utgaven av Vill Vill Vest i september. I tillegg til å få med oss det sterke seminar og showcase-programmet ønsker vi å møte den bergensbaserte bransjen.

Fredag 16. september fra 10.00 til 16.00 er vi på Østre for å høre om bransjens internasjonale planer, ambisjoner og eventuelle utfordringer og hvordan vi i Music Norway kan bistå i dette.

Med vårt nettverk og vår markedskompetanse kan vi bistå eksportklare aktører med å konkretisere planer og satsingsområder og hjelpe med å finne relevante kontakter for aktørers internasjonale ambisjoner.

Ønsker du å bli bedre kjent med Music Norways virkemidler og at vi skal bli bedre kjent med med din virksomhet, blir det muligheter til å sette opp individuelle møteavtaler.

Fra Music Norway kan du møte disse fredag 16. september

Helene Dolva Broch, Head of International
Helene er seniorrådgiver for internasjonale prosjekter og koordinerer våre aktiviteter og prosjekter ute i verden. Hun har bred internasjonal kontaktflate og følger særlig opp vårt synch-fokus, låtskriver-fokus og Music Norways Eksportprogram.

Erlend Buflaten, PR Manager
Erlend er presseansvarlig i Music Norway og jobber særlig med å håndtere og tilrettelegge informasjon om norsk musikk og norsk musikkbransje for internasjonale journalister og medier. Erlend jobber med alle deler av musikkfeltet og er tilstede på og arbeider med besøksprogram på flere nettverksfestivaler.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere