logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway søker praktikant. Søknadsfrist 25. mars

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 08. mar, 2019

Fra Music Norways internasjonale lounge på by:Larm 2019. (Foto: Henning Bjordal Stokka)

Drømmer du om en jobb musikkbransjen? Er du interessert i prosjektledelse?

En praksisplass hos Music Norway kan være starten på en karriere i musikk- og kulturbransjen.

Søknadsfristen er 25. mars 2019.

Music Norway er på jakt etter en praktikant til prosjektavdelingen for våren 2019. Stillingen egner seg for deg som studerer eller nettopp har fullført studie i relevante fag.

Den internasjonale etterspørselen og de internasjonale ambisjonene i det norske musikklivet øker i takt. Music Norway skal bistå norsk musikkbransje med kunnskap, nettverk og virkemidler som skaper internasjonale muligheter og dele erfaringer og suksesshistorier. En praksisplass vil gi deg innblikk og erfaring som blir nyttig på veien videre til en jobb innen musikk- eller kulturbransjen.

Hos oss blir du en del av et kreativt miljø i en spennende bransje. Vi jobber tett med musikklivet i alle sjangre og i løpet av tiden hos oss vil du få praktisk kompetanse og tilrettelegge for en kreativ næring med internasjonale muligheter, du får faglig innsikt i en vekstbransje med behov for nye virkemidler, og ikke minst får du tilgang til vårt nettverk både i Norge og internasjonalt.

I Music Norway vil du delta i daglige aktiviteter og i møter. Du må fungere godt i et team og du kan ta initiativ og fullføre selvstendige oppgaver.

Som praktikant i prosjektavdelingen vil du jobbe særlig med:

  • Logistikk og administrativ tilrettelegging av prosjekter
  • Delta i promotering og praktisk gjennomføring prosjekter og eventer
  • Evaluering og rapporteringsarbeid i etterkant av prosjekter
  • Research og planlegging av aktiviteter
  • Assistere administrasjonen og prosjektavdelingen

Har du særlig interesse for rock, jazz, klassisk eller folkemusikk? Digger du bilderedigering og erfaring med designprogrammer eller er eventfiksing din greie? Har du jobbet med prosjekter tidligere og digger google docs? Skriv litt om deg selv og send oss en mail.

Vi tar imot søknader fortløpende, og kaller potensielle kandidater inn til intervju så raskt som mulig.

Søknadsfrist er 25. mars 2019.

Arbeidstiden er fleksibel innenfor 3 dager i uken i en begrenset praksisperiode. Detaljer utover dette kan du få ved å kontakte oss.

Søknad med relevant CV og referanser sendes til jobbsoknad@musicnorway.prod07.dekodes.no spørsmål til stillingene kan rettes til Karoline Røed Tønnesen på karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere