logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway søker praktikant

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 03. jul, 2020

Drømmer du om en jobb musikkbransjen? Er du interessert i prosjektledelse?

En praksisplass hos Music Norway kan være starten på en karriere i musikk- og kulturbransjen.

Søknadsfristen er 10. august 2020.

Music Norway er på jakt etter en praktikant til prosjektavdelingen for høsten 2020. Stillingen egner seg for deg som studerer eller nettopp har fullført studie i relevante fag.

Den internasjonale etterspørselen og de internasjonale ambisjonene i det norske musikklivet øker i takt. Music Norway skal bistå norsk musikkbransje med kunnskap, nettverk og virkemidler som skaper internasjonale muligheter og dele erfaringer og suksesshistorier. En praksisplass vil gi deg innblikk og erfaring som blir nyttig på veien videre til en jobb innen musikk- eller kulturbransjen.

Hos oss blir du en del av et kreativt miljø i en spennende bransje. Vi jobber tett med musikklivet i alle sjangre og i løpet av tiden hos oss vil du få praktisk kompetanse og tilrettelegge for en kreativ næring med internasjonale muligheter, du får faglig innsikt i en vekstbransje med behov for nye virkemidler, og ikke minst får du tilgang til vårt nettverk både i Norge og internasjonalt.

I Music Norway vil du delta i daglige aktiviteter og i møter. Du må fungere godt i et team og du kan ta initiativ og fullføre selvstendige oppgaver.

Som praktikant i prosjektavdelingen vil du jobbe særlig med:

  • Forefallende kontorarbeid og tilrettelegging av møter
  • Logistikk og administrativ tilrettelegging av prosjekter
  • Delta i promotering og praktisk gjennomføring av våre prosjekter og eventer
  • Assistere administrasjonen og prosjektavdelingen
  • Du vil være en del av vårt praktikantteam

Har du særlig interesse for rock, jazz, klassisk eller folkemusikk? Digger du bilderedigering og har erfaring med designprogrammer eller er eventfiksing din greie? Har du jobbet med prosjekter tidligere og digger google docs? Skriv litt om deg selv og send oss en mail.

Vi tar imot søknader fortløpende, og kaller potensielle kandidater inn til intervju så raskt som mulig etter endt søknadsfrist.

Søknadsfrist er 10. august 2020.

Arbeidstiden er fleksibel innenfor tre dager i uken i en begrenset praksisperiode. Detaljer utover dette kan du få ved å kontakte oss.

Søknad med relevant CV og referanser sendes til jobbsoknad@musicnorway.prod07.dekodes.no spørsmål til stillingene kan rettes til Karoline Røed Tønnesen på karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere