logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway til Arrangørkonferansen i Molde

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 14. okt, 2020

Tone Østerdal er daglig leder i NKA.

Covid-19 vil prege årets konferanse, og Music Norway er i Molde for blant annet å lytte til live-sektorens behov i kjølvannet av pandemien.

Norske Konsertarrangører (NKA) er en interesse- og kompetanseorganisasjon for festivaler og konsertarrangører i Norge, og har en årlig konferanse som er kombinert med landsmøte for medlemmene i organisasjonen. I år foregår dette i Molde 16. – 17. oktober.

Les hele programmet HER 

Music Norway kommer til årets konferanse for å holde dialogen med arrangørfeltet i gang, og lyttet til feltets behov som de kommer frem der.

Karoline Røed Tønnesen, rådgiver for tilskuddsordninger og prosjektleder for de internasjonale programmene under Øyafestivalen og by:Larm, vil være til stede.

Music Norways direktør Kathrine Synnes Finnskog skal sitte i panelet «Ei framtid for kultur-Norge. Bør vi jobbe for nye måter å organisere og finansiere bransjen så den står sterkere etter krisa?» sammen med Eivind Fadnes (Rabalderfestivalen) og Tone Østerdal (NKA). Samtalen modereres av journalist i Ballade, Siri Narverud Moen.

Kontakt Synnes Finnskog og Røed Tønnesen HER

Covid-19 er naturlig nok en del av konferanse-programmet ettersom pandemien har rammet konsertsektoren hardt, og dette vil prege konferansen, både innholdsmessig og med tanke på selve arrangementet.

– Smittevernrestriksjonene legger jo en demper på det meste av fysiske samlinger nå, men vi gleder oss enormt til å se mange av medlemmene våre igjen. Vi kommer ikke bort fra at bransjen har et ekstremt krevende år, og på toppen av alt har vi kunnet møtes mindre enn før, så vi vet at mange har savnet kollegaene sine. Og ja, vi skal selvsagt snakke om koronasituasjonen, men heldigvis også om andre ting, blant annet om det grønne skiftet og om hvordan vi kan og bør organisere kulturfeltet etter krisen, sier Tone Østerdal som er daglig leder i NKA.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere