logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

MusicTech på Oslo Innovation Week

Av Pål Dimmen Publisert: 21. sep, 2017

Få med deg spennende MusicTech-paneler 29. september!

Under Oslo Innovation Week 29. september inviterer NORDICMusicTech (et initiativ lansert av STHLM Music City, Music Norway and Slush Music) til en helaften med spennende seminarer og paneldiskusjoner i skjæringspunktet musikk og teknologi. Hovedfokuset vil være løsninger på dagens utfordringer og bygging av morgendagens bransje.

Blant panelene som presenteres, finner vi keynote-intervju med Per Einar Dybvik som var med å stifte strømmetjenesten WiMP (nå Tidal). Intervjuet tar for seg både WiMPs oppstart og konkurransen med Spotify. Ellers får vi innspill fra investorer som Jose Zurstrassen (LeanSquare) og Vincent Favrat (Musimap/Just Temptation), så vel som presentasjoner fra spennende norske oppstartselskaper som som Oiid og vibble.

Det legges ellers opp til mye erfaringsutveksling og diskusjon i plenum blant de forskjellige aktørene som melder seg opp. Arrangementet er gratis, men har begrenset kapasitet og plasser fordeles etter første mann til mølla-prinsippet.

Programmet varer fra 13:30 til 19:00

Les hele programmet og meld deg på her.

Music Norway ser det som viktig å jobbe tett opp mot de nye aktørene og arenaene i framtidens musikkbransje og er glad for å ha fått i gang et samarbeid med noen av de ypperste på feltet i Norden, nemlig Slush Music og music/tech huben STHLM Music City.

– Ettermiddagen på Oslo Innovation Week er et av forhåpentligvis flere framtidige initiativ der vi ønsker å samle nordiske aktører som har ambisjon eller som allerede jobber i skjæringspunktet mellom musikk og teknologi. Det vil være et fokus på skalerbare teknologiselskaper som jobber med musikk, men innholdet vil også være relevant for rettighetsbasert musikkbransje som ønsker å integrere relevant teknologi og plattformer for bedre konkurransedyktighet, kommenterer Jonas Vebner ved Music Norways Berlin-kontor.

For mer informasjon om arrangementet, kontakt jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere