logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Nå kan du søke deg med på vårt Master-program

Av Christian Gran Svenningsen

Fjorårets Masterkull på siste samling i 2018. (Foto: Christian Gran Svenningsen)

Skreddersydd program for unge, profesjonelle aktører i norsk musikkbransje

Master er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å ruste deg opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Vi søker etter de av dere som har ambisjon om å ta posisjon i dagens, samt være med på å definere morgendagens, musikkbransje.

Master består av inspirerende fagsamlinger samt individuell oppfølging over en periode på litt under ett år. Programmet har oppstart august 2019 og gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk: Møst, ØKS, Sørf, Star, Brak, Tempo, KOFOR og RYK.

Søknadsfrist: 11. juni 2019 

Hva er Master?

Gjennom fem fagsamlinger i 2019/2020 vil deltakerne tilegne seg relevant kompetanse innenfor alt fra musikkbransjekunnskap til tematikk som forretningsutvikling, strategi, ledelse, konflikthåndtering, forhandling og presentasjonsteknikk m. m.

Programinnhold vil relateres tilbake til praktiske utfordringer i ditt selskap og blant dine prosjekter. Du vil derfor blitt bedt om å ta med et konkret prosjekt fra din arbeidshverdag inn i programmet. Hver deltaker får også tilbud om mentortimer, med aktører som treffer best på akkurat ditt profesjonelle utviklingsbehov.

I Master vil du møte sentrale aktører fra norsk og internasjonal bransje som vil dele fra sine beste og verste øyeblikk i karrieren. Hva skal egentlig til for å lykkes internasjonalt?  Hvordan leder man seg selv oppe i det hele? Hva er de beste rådene de aldri fikk? Du vil møte et trygt rom der erfaringsutveksling fra programdeltakernes egen arbeidshverdag vil spille alle bedre og hvor du vil bygge verdifulle relasjoner, som du tar med deg videre inn i ditt framtidige arbeid.

Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Norge, men en modul vil bli lagt til et relevant internasjonalt marked. Programdeltakerne vil motta reisetilskudd ved behov. Programmet har en egenandel på 1500 NOK.

Tidsplan

Samling 1: Torsdag 22.august Kick-off

Samling 2: november

Samling 3: februar

Samling 4: april (internasjonal modul)

Samling 5: juni

Mellom de ordinære samlingene ønsker vi å legge til rette for at deltakerne møtes, også med tidligere Masterkull, på ulike møteplasser og sammenkomster.

Målgruppe

Master er et program for bransjeaktører, under 30 år, som forvalter eller jobber aktivt med norske rettigheter. Internasjonal virksomhet bør være en uttalt ambisjon.

Søk innen 11. juni 2019

Master har på kort tid rukket å bli et av våre mest populære program.

For å bli vurdert, vennligst fyll ut søknadsskjemaet du finner her!

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Masterprogrammet til Music Norway var definitivt noe av det lureste jeg gjorde i 2018. Det å få muligheten til å dele et prosjekt man jobber med til daglig med de andre deltakerne som så det med et helt annet perspektiv, var veldig givende. Ved å være den eneste fra et major label hadde jeg også stor nytte av å dele erfaringer med de andre fra forskjellige hjørner av bransjen, og ikke minst utvide nettverket mitt med en utrolig bra gjeng!
Julie Sandberg (Sony Music).

– Masterprogrammet var en ypperlig anledning til å se seg selv litt fra utsiden, bli kjent med nye folk og få input og inspirasjon jeg definitivt har hatt bruk for i jobbhverdagen i ettertid. Jeg kan anbefale programmet på det varmeste!
Ask Frederik Berg (ACT Entertainment).

– Det jeg opplevde som verdifullt med master, var alle erfaringsutvekslingene mellom deltakerne. Det er betryggende å høre at andre har lignende utfordringer og står ovenfor samme type problemstillinger, uavhengig av hvor man er i bransjen, om man er alene eller som en del av et større selskap.
Torgeir Ekeland (Aronnesrocken, Headline Arts).

Se hvem som var med i fjor her.

For spørsmål om Master, ta kontakt med prosjektleder Johanne Isefiær McDougall i Music Norway på johanne@musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere