logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Nominér talenter til ‘Nordic Music Biz 20 under 30’

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 20. des, 2019

Årets Top 20 under 30

Vi skal finne de 20 bransjepersonene under 30 år som setter musikk fra Norden på det internasjonale kartet.

Alle kjenner til Alan Walker, Zara Larsson, Sigur Rós, Mø, Alma, Stargate og Max Martin. De siste årene har Norden fostret talent og internasjonale stjerner som få kunne sett for seg for bare få år siden. Artister, låtskrivere og produsenter fra Norden dominerer hitlister over hele verden og stadig blir nye talent dyrket frem i Norden og omfavnet av et globalt publikum

En vital del av del av oppblomstringen av disse artistene er teamene rundt artistene og for andre gang presenterer vi de unge, nye stemmene i bransjen som tar med seg andre perspektiver, ideer og businessmodeller inn i den nordiske musikkbransjen. 20 nøkkelpersoner som vil være med å forme bransjen i flere år fremover.

Les også: Fjorårets vinnere av 20 under 30 

Listen blir annonsert tidlig februar 2019 og presentert på by:Larm i Oslo, som er den største møteplassen for nordiske artister og nordisk musikkbransje i verden.

Du kan nå være med å nominere. Hvem ser du opp til? Hvem skulle du ønske du jobbet sammen med, eller hvem skulle du ønske jobbet for deg?

Nominér kandidater her 
Frist 12. januar!

For å kvalifisere må kandidatene jobbe i et nordisk musikk- eller underholdningsselskap, eller kulturorganisasjon med tette bånd til musikkbransjen. Kandidater som blir 30 i 2020 er kvalifisert.

Juryen vil bestå av 15 etablerte bransjepersoner fra alle de nordiske landene som vil gjøre seg kjent med og diskutere alle kandidatene til listen.

Juryen vil basere seg på flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til: vekst i selskapet, karriereutvikling, anseelse i bransjen, innflytelse på bransjen i 2018, artistutvikling, innovasjon i deres felt, konsertinntekter, salg og streamingtall, synlighet i sosiale medier, radio, TV dekning og gjennomførte kampanjer.

20 under 30 er initiert av NOMEX, er samarbeidsorganisasjonen for de nordiske eksportkontorene; Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark, Music Finland og Music Norway.

Spørsmål eller mer info får du av prosjektleder Sarah Winona Sortland på info@musicnorway.prod07.dekodes.no

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere