logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Nordic Film Music Days

Av Tina Brodal Publisert: 04. feb, 2021

Årets Nordic Film Music Days er gratis, åpent for alle og blir gjennomført digitalt fra 13. til 18. februar.

Nordic Film Music Days inneholder både seminarer, tilrettelagt møtetid med regissører og produsenter, og ikke minst utdeling av årets Harpa-pris til den beste nordiske filmmusikken. Dette er en god arena for å møte likesinnede fra de nordiske landene og møte relevant filmbransje. I år gjennomføres eventet digitalt og er åpent for alle.

Les mer: Søker du midler i Music Norway? Nye retningslinjer fra 1. mars!

Torsdag 18. februar skal Harpa-prisen deles ut til den beste nordiske filmmusikken, og i år er blant annet Marcus Paus nominert.

Marcus Paus som er nominert til Nordic Film Music Days sin filmpris HARPA 2021.

I år inkluderer NFMD-programmet visninger av de nominerte filmene, en panelsamtale med HARPA-nominerte, workshop om hvordan man bruker eksisterende plattformer og programmer som Berlinale Talents, SoundTrack_Cologne, SoundTrack_Zurich og ulike europeiske artistplattformer, en oversikt over promo-materiale for komponister, et  seminar om å skape bærekraftige kontrakter, et panel om kreativitet og samarbeid, samt regissør-møter og breakout-rom for komponister.

I fjor reiser det 26 norske delegater ned til Nordic Film Music Days for å møte likesinnede fra Norden og deltakere på Berlinalen.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere