logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med til Nordic Folk Alliance

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 03. feb, 2020

Gjermund Larsen Trio spiller showcase i Gøteborg

Fire norske artister klare for Nordic Folk Alliance i Göteborg

For andre år på rad ønsker de nordiske eksportkontorene velkommen til Nordic Folk Alliance. Konferansen og showcasefestivalen finner sted på Musikens Hus i Göteborg 1-2 april 2020. Dette er en møteplass for nordiske musikere og bransjefolk innen folke- og rootsmusikken.

– Dette er en fantastisk fin anledning til komme tett på den nordiske bransjen i en intim setting. Vi har samtidig en ambisjon om at folkemusikkmiljøet og rootsmiljøet har både glede og nytte av å møtes, sier prosjektansvarlig i Music Norway Aslak Oppebøen

Det blir nettverksarrangementer og seminarer på dagtid og showcaser på kveldstid. Onsdagens seminarer har fokus på musikere mens det på torsdag legges opp til mer bransjeorienterte temaer. I tillegg til nordiske paneldeltakere, får vi besøk av Canadiske, Irske, Amerikanske og Engelske bransjepersonligheter.

– Vi ønsker å tiltrekke oss kjøpere fra hele Norden slik at artister og agenter får maksimal uttelling for tilstedeværelsen, fortsetter Oppebøen.

De norske artistene som er plukket ut til å spille showcase er Gjermund Larsen Trio, Julietnorth, Kjorstad Brothers og Jonas Alaska.

– Allerede tirsdag kveld 31. mars tjuvstarter konferansen med en konsert med det svenske ensemblet Folk All-In Band (FAB) – den anbefales, avslutter Oppebøen.

Det vil være anledning for selskaper å søke om bransjetilskudd (møtevirksomhet) gjennom STIKK.NO innen 1. mars. Beløpet er fastsatt til kr. 2.500 pr. selskap hvis du er bosatt i Østlandsområdet. Er du bosatt lenger unna er det mulig å få ekstra. I tillegg kan du søke om 50% rabatt på pass hvis du sender en mail til aslak@musicnorway.prod07.dekodes.no før du registrerer deg.

Det er ikke nødvendig å laste opp møtebekreftelser i søknadsskjemaet, men resten av søknaden må fylles ut i henhold til retningslinjene.

Bli bedre kjent Nordic Folk Alliance og meld deg på her. 

Nordic Folk Alliance er et samarbeid mellom de nordiske eksportkontorene og Folk Alliance International i USA.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere