logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Nordic Music Days til Bodø

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 08. nov, 2019

Skjer i midten av november i Bodø.

Nordic Music Days er de nordiske komponistforeningers årlige festival, og ble grunnlagt så langt tilbake som i 1888. I år er det Norge sin tur og det avvikles fra 13.-16. november på Stormen i Bodø, og det første gang festivalen blir avholdt nord for Polarsirkelen.

Festivalen er en plattform for internasjonal utveksling av ensembler, musikere og repertoar med det formål å spre musikk til komponister fra Norden. Årets festival blir arrangert av Norsk komponistforening. Årets tema er TRUTH?

Kunstnerisk leder for Nordic Music Days er KUPP-komponist Therese B. Ulvo og prosjektleder er Eirik Raude, også kjent som musiker og daglig leder for Risør Kammermusikkfestival.

Les mer: Se Therese B. Ulvos KUPP-verk

Music Norway har sammen med Export Music Sweden, SNYK i Danmark og Norsk Komponistforening invitert fem internasjonale eksperter til begivenheten.

– Målet er å utsette de for så mye nordisk musikk og nordiske komponister som mulig og vi håper å kunne få med samtlige av de nordiske eksportkontorene på et årlig spleiselag, slik at dette kan gjøres igjen og igjen, sier prosjektleder Einar Idsøe Eidsvåg i Music Norway, som blir å treffe i Bodø.

Disse kommer:
Wen Liu – https://wenliu-music.com/

Chris Shurety – http://www.coma.org/chris-shurety-mbe/

Yasmin Koppe – https://www.classicalnext.com/

Simon Cummings – http://5against4.com/

Rose Dodd – https://rosedodd.wordpress.com/about/

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere