logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Nordic Music Days

Av Nordic Music Days Publisert: 17. sep, 2014

Nordic Music Days er den viktigste møteplassen for den nordiske samtidsmusikkbransjen. I år arrangeres dagene av Norsk Komponistforening i samarbeid med Ultimafestivalen.

Årets Nordic Music Days er en del av Ultima 2014, og vil finne sted i Vulkan-området i Oslo 17. – 20. september 2014.

Festivalen er arena for en rekke nordiske komponister og ensembler. I tillegg til konserter, vil det bli arrangert meet-and-greets og PechaKucha-showcaser som presenterer nye ideer og prosjekter for delegater og publikum.

Ultima Academy er en del av Nordic Music Days, og det vil bli avholdt flere paneler og diskusjoner rundt hvordan nasjonale identiteterhar blitt konstruert og artikulert gjennom musikk, relasjonen mellom autoritet og musikalsk praksis, og hvordan musikk og kunst gi nasjonal kulturarv nye former og nytt meningsinnhold.

Les mer om dette i bloggen til Nordic Music Days, som også har komplett musikalsk program.

Nordic Music Days, etablert og arrangert kontinuerlig siden 1888, er en av verdens eldste festivaler. Nordisk Komponistråd styrer festivalen og de nasjonale komponistforeningene arrangerer festivalen på rundgang. I dag fungerer Nordic Music Days som plattform for internasjonal utveksling mellom ensembler, musikere og repertoar, for å spre musikken til nordiske komponister.

I 2014 er Ultima Contemporary Music Festival vertskap for Nordic Music Days i samarbeid med Norsk Komponistforening. Music Norway legger til rette for det internasjonale besøksprogrammet.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere