logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Nordisk folkemusikk til Montreal, Canada

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 23. nov, 2018

Neste utgave av amerikanske Folk Alliance Internationals årlige konferanse flytter neste år fra Kansas City til Montreal i Canada.

Tidsrommet er 13. – 17. februar, og konferansen/festivalen foregår i sin helhet på det berømte og nyrenoverte Fairmont The Queen Elizabeth hotel som feirer 50års jubileum for John Lennon og Yoko Onos berømte sengepressekonferanse og stedet hvor de skrev «Give Peace A Chance».

Les mer om Folk Alliance International

De nordiske eksportkontorene går nå sammen om å tilby et «Nordic Folk Showroom» for artister til å gjøre private showcaser. Dette som et supplement til de offisielle konsertene. Foreløpig er ingen norske plukket ut i selve hovedprogrammet bortsett fra norsk/dansk/svenske Fru Skagerrak.

Både artister og bransje er velkommen til delta, og vi oppfordrer alle som ønsker å knytte kontakter i Nord-Amerika til å reise. Dette er en fin anledning til å treffe festivaler og bookere innenfor tradisjonsmusikk i regionen.

Det er mulig å søke tilskudd gjennom våre reisestøtteordninger i stikk.no. De generelle retningslinjene gjelder og frist er 1. desember.

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Music Norways prosjektleder Aslak Oppebøen.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere