logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 25

Av Christian Gran Svenningsen Publisert: 21. jun, 2019

Billboard

Never Really Over av Katy Perry med Dagny Norvoll Sandvik (artisten «Dagny») kreditert som låtskriver er #15 etter to uker på listen. Peak er #15.

Dancing With a Stranger med Sam Smith feat. Normani er co-skrevet og co-produsert av Stargate og er #10 i sin 22. uke på Hot 100.

Sweet But Psycho med Ava Max er #13 i sin 26. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #27 i sin 48. uke.

Better med Khalid, co-skrevet og co-produsert av Stargate, ligger på #39 i sin 38. uke.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #7 på Top 200 Albums i sin 10. uke med peak på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 41. uke er den #106.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #126 i sin 32. uke.

Carry On med Kygo & Rita Ora er på #15 på Hot Dance & Electronic Songs.

On My Way med Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko, er på #13.

Not Ok med Kygo & Chelsea Cutler er ny på #16

Lily, Alan Walker, K-391 & Emelie Hollow, #21

365 med Zedd & Katy Perry, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #27.

Think About You med Kygo feat Valerie Broussard er #46.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan & SeungRi er #50

Lise Davidsen/Philharmonia Orchestra/Esa-Pekka Salonen var ny på #23 på Billboard Classical Album Chart, men er nå ute av listen.

Tyskland Official Charts

Never Really Over av Katy Perry med Dagny Norvoll Sandvik (artisten «Dagny») kreditert som låtskriver er #59 i sin 2. uke på listen.

Sweet But Psycho med Ava Max er #48 i sin 34. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Carry on med Kygo & Rita Ora er #61 i sin 8. uke.

UK Official Charts

Never Really Over av Katy Perry med Dagny Norvoll Sandvik (artisten «Dagny») kreditert som låtskriver er #14 i sin 2. uke.

Carry On med Kygo & Rita Ora er på #35 i sin 8. uke på Singles Chart Top 100.

Sweet But Psycho med Ava Max er #51 i sin 34. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

Dancing With a Stranger med Sam Smith feat. Normani er co-skrevet og co-produsert av Stargate og er #79 i sin 22. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #95 i sin 48. uke, etter å ha peaket på #1.

Don’t Feel Like Crying med Sigrid er ute etter 16 uker.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er på #18 etter 34. uker, etter #1 i sin første uke på albumlisten.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #27 i sin 106. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #40 i sin 10. uke med peak på #2.

«What is Love?» med Clean Bandit er #50 i sin 28. uke. Rockabye og Symphony er co-skrevet av Ina Wroldsen, mens Mama er co-skrevet av Caroline Ailin. Albumet har peak på #9.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke«Kamikaze» er #81 i sin 41. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er nå ute av Top 100 etter 133 uker. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Lise Davidsen/Philharmonia Orchestra/Esa-Pekka Salonen er #6 på UK Classical Chart etter to uker. Albumet gikk rett inn på #1 i sin første uke.

Transglobal World Music Chart

Kronos Quartet, Mahsa & Marjan Vahdat: «Placeless» (Kirkelig Kulturverksted) er #2 i sin tredje måned på Transglobal World Music Chart (#1 i april) og #1 på World Music Charts Europe.

Vassvik: Gákti (Heilo/Grappa) er #26 i sin første måned på Transglobal World Music Chart.

Sverigetopplistan 

Never Really Over av Katy Perry med Dagny Norvoll Sandvik (artisten «Dagny») kreditert som låtskriver er #61 etter tre uker på listen. Peak er #44.

Carry On med Kygo & Rita Ora er #59 i sin 9. uke.

Not Ok med Kygo & Chelsea Cutler er ut av listen etter tre uker.

Sweet But Psycho med Ava Max er #78 i sin 43. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love. Peak er #1.

On My Way med Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko, er ute av listen etter 12 uker.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er nå ute av listen etter 32 uker.

Sing With Me med JP Cooper & Astrid S er nå ute av listen etter tre uker.

Album Topp 60

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #52 i sin 9. uke med peak på #3.

«Different World» med Alan Walker er ute av listen etter 25 uker med #15 som høyeste plassering..

Shazam

Never Really Over av Katy Perry med Dagny Norvoll Sandvik (artisten «Dagny») kreditert som låtskriver er #11 Global-listen.

Dancing With a Stranger er #25.

Sweet But Psycho er #30.

On My Way med Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko, er på #50.

Carry On er #127

Shazam USA

Never Really Over #13
Dancing With a Stranger er #29.
Sweet But Psycho er #45.
Better med Khalid, co-skrevet og co-produsert av Stargate er ute av listen.
Eastside (se over) er ute av listen.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:

Never Really Over #10
Sweet But Psycho er #49
Dancing With a Stranger er #51
Carry On er #108
Eastside er #61
Better med Khalid er #82
On My Way #92

Oppdatert 21. juni kl. 14:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere