logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 47

Av Norge på listene i utlandet, uke 47 Publisert: 20. nov, 2015

Billboard

Ina Wroldsen er låtskriver og synger på Calvin Harris-sporet How Deep is Your Love, som faller til #38 på Hot 100. Den står som #2 på Dance/Electronic Chart, samme som forrige uke.

Kygo er på plass #21 med Here For You feat. Ella Henderson på samme liste, samme som forrige uke.

Lido har produsert fire spor på Halseys debutalbum «Badlands», som faller fra #39 til #41 på denne ukens Top 200 albums.

For to uker siden gikk det sørkoreanske bandet f (x) til topps på World Album Chart med albumet «4 Walls: The 4th Album». Loyd Lawrence Lorenz, Kine Jeanette Hansen, Nermin Harambasic og Camilla Norderud er kreditert som låtskrivere på låta Déja Vu som er med på albumet. Låta ble skrevet under Trondheim Song Expo i 2014.

Nå er albumet på #10 etter å falt fra #4.

Tyskland Official Charts

How Deep is Your Love blir stående på #13 denne uken på single-listen.

Kygos Here For You går ned til #65. Stole the Show går ned til #68 og Firestone går ned til #34 denne uken etter å ha avansert de siste ukene.

På albumlisten går a-has comeback «Cast in Steel» ut etter #74 forrige uke.

UK Official Charts

AURORA debuterte på #11 med Half the World Away, Oasis-låten hun har spilt inn for John Lewis-reklamen. I skrivende stund er det samme plassering for AURORA.

How Deep Is Your Love går ned til #21.

Kygos Firestone går ned til #39 på single-listen. Here For You går ned til #73 fra #56, og Stole the Show går ned til #87 fra #77.

Den norske produsentduoen Electric star bak Little Mix’ Black Magic, som går opp én plass til #33 på single-listen denne uken.

iTunes

AURORA er på #23, ned fra 12. plass, på den britiske iTunes-listen med Half the World Away. How Deep Is Your Love er på #34. Black Magic er på #59.

Shazam

How Deep is Your Love er #6 på worldwide-listen.

Stole the Show er #35, Firestone #49.

Sandra Lyng med Play My Drum er på #11 Shazam Chart Frankrike

AURORA er #8 på Shazam Chart UK med Half the World Away.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på info(at)musicnorway.prod07.dekodes.no!

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere