logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 5

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 31. jan, 2019

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på 11 i sin 28. uke på Hot 100.

Sweet But Psycho med Ava Max er #35 i sin 6. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #36 i sin 12. uke, på Top 200 Albums-listen

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 19. uke er den #51.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True Colors, Attention, Die For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #93 i sin 113. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som er #47 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #12 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #26.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #50.

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 14. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #47 i 28. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #75 i sin 11. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er tilbake på #69 og har 20 uker. Peak på #2 på albumlisten.

Alan Walkers album «Different World» er på #93 i sin 5. uke, peak på 39.

UK Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er ned til #2 i sin 14. uke på Singles Chart Top 100. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #44 i sin 28. uke, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er på #54.

New Rules med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #64.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #7 i sin 15. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #12 i sin 86. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #31 i sin 21. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #70 i sin 114. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

“Thrill of it All” med Sam Smith, med hiten Too Good at Goodbyes, co-ckrevet og co-produsert av Stargate, er tilbake på #92.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #8 i sin 23. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love. Peak er #1.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #19 i sin 13. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside og er #39 etter 27 uker.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er på #51.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #62 med Diamond Heart i sin 17. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #87.

All For Love, Tungevaag & Raaban, er #96.

Darkside, Alan Walker, er #99.

Album Topp 60

«Different World» med Alan Walker er #22 i sin sjette uke med #15 som høyeste plassering.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #29 i sin 21. uke.

Sam Smith #Thrill of it All» er på #52.

Shazam

Sweet But Psycho er fremdeles #1 på Global-listen.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #39.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #90 med Diamond Heart.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #90.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #18.
Sweet But Psycho er #25.
Remind Me med Röyksopp er #92

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #9
Eastside er #26
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #115

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #44

Oppdatert 31. januar kl. 15:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere