logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 6

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 07. feb, 2019

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på 11 i sin 29. uke på Hot 100.

Sweet But Psycho med Ava Max er #32 i sin 7. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #35 i sin 13. uke, på Top 200 Albums-listen

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 20. uke er den #42.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True Colors, Attention, Die For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #96 i sin 114. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som er #47 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #12 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #25.

Lost Control, Alan Walker & Sorana, #36

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #3 i sin 15. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #58 i 29. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #74 i sin 12. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er tilbake på #84 og har 21 uker. Peak på #2 på albumlisten.

Alan Walkers album «Different World» er ute etter 5 uker, med peak på 39.

UK Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 15. uke på Singles Chart Top 100. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #50 i sin 29. uke, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er på #59.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #8 i sin 16. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #13 i sin 87. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #29 i sin 22. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #73 i sin 115. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

“Thrill of it All” med Sam Smith, med hiten Too Good at Goodbyes, co-ckrevet og co-produsert av Stargate, er tilbake på #87.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #11 i sin 24. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love. Peak er #1.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #25 i sin 14. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside og er #51 etter 28 uker.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er på #54.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #74 med Diamond Heart i sin 18. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #96.

Album Topp 60

«Different World» med Alan Walker er #27 i sin 7. uke med #15 som høyeste plassering.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #29 i sin 22. uke.

Sam Smith #Thrill of it All» er på #55.

Shazam

Sweet But Psycho er fremdeles #1 på Global-listen.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #38.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #103 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #17.
Sweet But Psycho er #21.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #11
Eastside er #30

Oppdatert 7. februar kl. 14:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere