logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på The Great Escape

Av Norge på The Great Escape Publisert: 01. mai, 2014

Ellen A. W. Sunde, alias Sea Change (Foto: Ingrid Pop)

5 norske band og artister, samt delegater fra en rekke norske selskaper, inntar det viktige bransjetreffet i Brighton.

The Great Escape, 8. – 10 mai, har seilt opp som Storbritannias viktigste utstillingsvindu for ny musikk innen sitt segment. Bransjearrangementet booker det de selv kaller «export ready bands».

I løpet av tre dager i mai har over 300 band konserter fordelt på 30 scener i den lille engelske kystbyen Brighton. Musikkonferansen og festivalen samler de viktigste beslutningstakerne innen britisk og internasjonal musikkbransje, og ikke minst toneangivende media.

Emilie Nicolas, Deathcrush, Sea Change, Team Me og Electric Eye gjør showcasekonserter under The Great Escape. (Se tid og sted under)

– The Great Escape er den viktigste showcasefestivalen i UK, og kanskje også i Europa. Hele bransjen i UK samles i Brighton og det er en fin mulighet til å bygge nettverk og vise frem de 5 norske artistene som er booket til festivalen, sier Nina Finnerud ved Music Norways kontor i London.

I tillegg til bandene kommer det bransjedeltagere fra selskapene Riot Factory, Phonofile, Act managent, Indianer, Waterfall, UFA, Stageway, Made, New Kicks, Polar Artists og Cosmos.

Dagen før The Great Escape inviterer vi til et publishingpanel og nettverksarrangement i London. Følgende er foreløpig bekreftet som paneldeltakere: BMG Crystalis, MUTE, Kobalt og Glassnote.

Arrangementet er initiert av Sound Diplomacy i samarbeid med Music Norway, Music Finland, Scottish Music Industry Association, Welsh Music Foundation, French Music Bureau, Iceland Music Export og Sound Australia.

Alle selskaper stiller med delegater. Dette er med andre ord en god anledning til å bygge relasjoner med aktører fra disse territoriene i forkant av The Great Escape.

Nina Finnerud er tilstede på festivalen alle tre dagene og kan gjøre introduksjoner og formidle nettverk ved behov.

Norge på The Great Escape

Torsdag 8. mai
19.45 – 20.15 Emilie Nicolas @ Komedia
21.45 – 22.15 Deathcrush @ The Hope

Fredag 9. mai
12.30 – 13.00 Sea Change @ Green Door Store
18.30 – 19.00 Deathcrush @ Digital
18.45 – 19.15  Sea Change @Unitarian Church
19.30 – 20.00 Team Me @ Coalition
20.30 – 21.00 Electric Eye @ Bermuda Triangle
23.00 – 23.20 Sea Change @ Neighbourhood

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere