logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk musikk på agendaen under Arendalsuka

Av Norsk musikk på agendaen under Arendalsuka Publisert: 07. aug, 2015

Fra fjorårets Arendalsuke (Foto: Facebook)

Music Norways direktør er invitert til å holde foredrag.

Arendalsuka startet i 2012 og skal være en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

I år er direktør i Music Norway, Kathrine Synnes Finnskog, invitert for å holde innlegg i Arendal gamle rådhus under Arendalsukas kulturprogram torsdag 13. august.

Synnes Finnskog skal snakke under tittelen «Norsk musikk er på den internasjonale radaren – kulturpolitikken må bidra til at internasjonale muligheter bygger en norsk musikkindustri for fremtiden»

– Arendalsuka er en viktig arena og jeg er glad for å bli invitert. Det er spennende at musikkbransjen og eksport er på dagsorden der. Det blir en fin anledning til å snakke hvordan vi kan bygge norsk musikkbransje overfor beslutningstagere, presse og publikum, sier Synnes Finnskog.

Øvrige tema i kulturprogrammet er blant annet ‘Er det forskjell på rød og blå kulturpolitikk?’, som er lagt opp som et debattpanel med kulturminister Thorhild Widvey, investor Christian Ringnes, forfatter Jon Hustad, SV-nestleder Bård Vegar Solhjell, redaktør Cathrine Sandnes og kulturrådsleder Yngve Slettholm. Debattleder Sarah Sørheim, som er kulturredaktør i Aftenposten.

For øvrig skal blant annet Kari Mathiesen Hjemdahl ved Agderforskning skal snakke om «Internasjonal kultursatsing – innovasjon, digitalisering og publikumsutvikling», mens Ola K. Berge fra Telemarksforskning skal snakke under fanen «Ein kulturnasjon å rekne med – Kultur- og utanrikspolitiske føresetnader for internasjonalisering av kunst».

Arendalsuka skjer fra 12. til 18. august.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere