logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Internasjonalt nettverks-program på Oslo World

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 25. okt, 2018

65 delegater møtes for å knytte kontakter mellom markeder og kulturer.

Verdensmusikkfestivalen Oslo World arrangeres for 25. gang i perioden 30. oktober til 4. november. Årets tema er frihet.

Les mer om tema her

I 2017 ble Oslo World, for åttende år på rad, kåret til en av de 25 beste internasjonale festivalene i verden av det britiske magasinet Songlines. Hvert år presenterer festivalen artister fra hele verden, med et spesielt fokus på musikere fra Afrika, Asia, Latin-Amerika og Midtøsten, samt flerkulturelle artister i Norge.

Se program her

I 2018 arrangerer Oslo World, for sjette gang, et delegatprogram bestående av konserter, seminarer, utstillinger, artistsamtaler, filmvisninger, bransjesamtaler, live radiosendinger og lanseringer. Målet med prosjektet er å styrke profesjonelle kulturelle nettverk på tvers av verdens kontinenter, Europa, Norden og Norge.

Den store verdensmusikkmessen WOMEX pågår nå i Las Palmas. Les mer: Norsk delegasjon til WOMEX

Totalt 65 norske og internasjonale delegater innenfor bransje og presse deltar. Programmet begynner tirsdag 30. oktober og varer til fredag 2. november.

Music Norway har en nettverkslunsj der alle delegatene deltar, onsdag 31. oktober fra kl. 14 til 1530.

– Oslo World har et stort nettverk ute i verden og dette er en god mulighet for norsk bransje og artistene i programmet innenfor folkemusikk og verdensmusikk å utvide sitt nettverk og vise seg frem på scenen, som igjen kan lede til eksport av norsk musikk, sier fagansvarlig Einar Idsøe Eidsvåg i Music Norway.

Det internasjonale delegatprogrammet til Oslo World har fått tilskudd fra Music Norway gjennom ordningen som heter Arrangørtilskudd til eksportarenaer.

Les kriteriene for Presse- og ekspertbesøk og Delegatprogram, som sorterer under Arrangørtilskudd. Søk i stikk.no. Neste søknadsfrist er 1. desember. 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere