logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på CTM-festivalen i Berlin

Av Norsk på CTM-festivalen i Berlin Publisert: 29. jan, 2016

Music Norway samarbeider med CTM. Syv artister og fem delegater reiser til Tysklands største og viktigste festival for elektronisk eksperimentell musikk, CTM i Berlin.

Sju norske artister skal spille på CTM-festivalen i Berlin, som starter fredag 29. januar og varer til 7. februar.

De norske artistene er booket av CTM på fritt grunnlag, men med tilskudd fra Music Norway. Målsetningen til Music Norway er at samarbeidet med CTM på lengre sikt kan lede til at det blir bestilt flere konserter og verker fra norske komponister, artister og utøvere i dette segmentet til CTM og Tyskland.

I tillegg tar Music Norway med fem norske bransjeaktører til CTM for at de skal knytte til seg tyske kontakter og utvide sitt nettverk i Tyskland. Målsetningen er at dette skal føre til flere oppdrag og konkrete partnerskap i det tyske markedet for de aktuelle deltagerne. Det er satt opp et konkret nettverksprogram for de norske bransjeaktørene, basert på de behovene som er meldt inn.

Disse fem er med i besøksprogrammet i Berlin fra 4. – 7. februar: Robin Crafoord, Kjetil Husebø, Susanna Wallumrød, Notto Thelle, Hilde Marie Holsen.

Disse artistene opptrer på festivalen.

Charlotte Bendiks (Friday 29.1, Berghain Panorama Bar)

André Bratten (Friday 29.1, Berghain Panorama Bar)

Sofia Jernberg (Saturday 30.1, HAU1)

Stine Janvin Motland, Native Instrument project (Saturday 6.2, HAU2)

Purpurrpurple (Saturday 6.2, YAAM III)

Slick Shoota (Saturday 6.2, YAAM III)

Easter (Saturday 6.2, YAAM I)

Les mer om CTM.

– Markedet og interessen for eksperimentell musikk i segmentet som omfavner elektronika, kunstmusikk og installasjoner er stor i Tyskland, som også har en stor og sterk klubbkultur. Å ha et samarbeid med en festival som CTM er en drøm som går i oppfyllelse. Programmeringen er upåklagelig og det skjer i Europas kulturelle hovedstad – Berlin. Music Norways rolle er å koble våre fem delegater med vesentlige personer i tysk bransje som de kan dra nytte av. Vi anser CTM-festivalen for å være en særdeles god arena der norske utøvere kan treffe et nytt publikum og for bransjeleddet som kan treffe nye partnere, sier Einar Idsøe Eidsvåg, prosjektleder Music Norway.

Kontakt Einar Idsøe Eidsvåg på einar@musicnorway.prod07.dekodes.no eller mob: 402 32 497

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere