logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 37

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 13. sep, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #34 i sin 8. uke på Hot 100.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #71 i sin 8. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert låtene 713, Friends og Heard About Us på The Carters-albumet (Beyonce og Jay-Z) «Everything is Love» som gikk rett inn på #2 i sin første uke, men ligger som #48 i uke 12.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #73 i sin 93. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #13 på Billboard Korea K-pop 100, med peak på #1.

Stokke Wik, samt Ronny Svendsen og Nermin Harambsic i Dsign Music, har også bidratt til albumet «Color A Life» med AAA, som er #1 i Japan, ifølge EKKO Music Rights.

Samme låtskrivertrio i Dsign har bidratt på Red Velvets Power Up som er #11. I følge EKKO Music Rights er Red Velvets EPen “Summer Magic” #1 på Gaeon Chart, #1 on Billboard K-Pop Hot 100 Chart, #3 on Billboard US Heatseekers Albums og #3 på Billboard World Albums Chart. I tillegg til Power Up har trioen bidratt på låtene «Hit That Drum», «With You» og «Blue Lemonade» på den EPen.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #5 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #19.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #22.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i 8. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #31 i sin 12. uke.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside går til #2 i sin 8. uke på Singles Chart Top 100.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #69 i sin 18. uke, etter å ha peaket på #1.

New Rules med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #97 og har 60 uker, etter peak på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på UK albumlisten.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #41 i sin 66. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #48 i sin 94. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #71 i sin 44. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 i sin 8. uke

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #20 i sin 6. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #26 i sin 12. uke.

Tungevaag & Raaban er på #46 med All for Love i sin 23. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #58 i sin 25. uke.

Lonely Together, Avicii feat Rita Ora, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #99 i sin 56. uke.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke.

Kygos «Kids in Love» er på #25 i sin 44. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #49 i sin 44. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #25.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #33.

Breathe, Jax Jones feat Ina Wroldsen, er #100.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #14.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #19.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #4
Born to Be Yours,
Kygo & Imagine Dragons, er #66.
Darkside
, Alan Walker, #76.
New Rules er #82.

Global Viral 50:
Eastside er #10
Favela, Ina Wroldsen, er #14
Lovers, Anna of the North, #32

Oppdatert 13. august kl. 14:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere