logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 41

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 12. okt, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #29 i sin 12. uke på Hot 100.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er ute etter 11 uker med peak på #63.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 5. uke er den #6.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #77 i sin 97. uke.

Fred Ball har co-produsert låtene 713, Friends og Heard About Us på The Carters-albumet (Beyonce og Jay-Z) «Everything is Love» som gikk rett inn på #2 i sin første uke, men ligger som #95 i uke 16.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #12 på Billboard Korea K-pop 100, med peak på #1.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #8 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #20.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #23.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #20 i 12. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #59 i sin 16. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #14 i sin 5. uke, etter peak på #2.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #8 i sin 12. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #80 i sin 22. uke, etter å ha peaket på #1.

New Rules med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ute etter 62 uker, etter peak på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på UK albumlisten. «Kamikaze» er #4 i sin 5. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #56 i sin 70. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #62 i sin 98. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #82 i sin 48. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max #1 i sin 7. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 i sin 12. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er ny på #18 med Diamond Heart.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #26 i sin 10. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #40 i sin 16. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #68 i sin 29. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #70 i sin 15. uke, etter peak på #63.

Tungevaag & Raaban er på #79 med All for Love i sin 28. uke.

Tungevaag & Raaban er ute med Bad Boy feat Luana Kiara.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #4 i sin 5. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #29 i sin 48. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #45 i sin 48. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #11 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #50.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #85.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #8.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #80.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #6
Sweet But Psycho er #56
New Rules
 er #91.

Global Viral 50:
Eastside er #34

Oppdatert 12. oktober kl. 09:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere