logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 43

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 26. okt, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #22 i sin 14. uke på Hot 100.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 7. uke er den #10.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #81 i sin 99. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #18 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #21 på Hot Dance/Electronic Songs.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #23.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #28.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #15 i 14. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #74 i sin 18. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #20 i sin 7. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #33 i sin 1. uke på albumlisten.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #16 i sin 14. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #67 i sin 24. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #1 i sin 1. uke på UK albumlisten.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #5 i sin 7. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #48 i sin 100. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #56 i sin 72. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #74 i sin 50. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max #1 i sin 9. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #13 med Diamond Heart i sin 3. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #17 i sin 14. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #36 i sin 18. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #41 i sin 13. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #55 i sin 17. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #72 i sin 31. uke.

Tungevaag & Raaban er på #73 med All for Love i sin 29. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #74 i sin 23. uke etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #3 i sin 7. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #27 i sin 50. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #41 i sin 50. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #12 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #65.

Alan Walker & Sophia Somajo er #96 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #11.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #10
Sweet But Psycho er #30

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #3
Eastside
er #34
Diamond Heart #49

Oppdatert 26. oktober kl. 10:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere