logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 46

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 16. nov, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i sin 17. uke på Hot 100.

Overdue med Metro Boomin feat Travis Scott er ny på #62. Overdue inneholder en sample fra Annies låt Anthonio og Anne Lilia Berge Strand er kreditert som låtskriver. Les mer

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 10. uke er den #22.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #68 i sin 71. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #89 i sin 102. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #40 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #12 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #22.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #30.

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #17 i sin 3. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #26 i 17. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #96.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er ute etter 20 uker.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #50 i sin 10. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet er nytt på #59.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #26 i sin 17. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

Sweet But Psycho med Ava Max er #47 i sin 3. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Overdue med Metro Boomin feat Travis Scott er ny på #86. Overdue inneholder en sample fra Annies låt Anthonio og Anne Lilia Berge Strand er kreditert som låtskriver.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #90 i sin 27. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #8 i sin 4. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #13 i sin 75. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #14 i sin 10. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #40 i sin 103. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er tilbake på #99 i sin 52. uke. Singelen To Good at Goodbyes, er co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 12. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #3 i sin 2. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #11 med Diamond Heart i sin 6. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #28 i sin 17. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #45 i sin 21. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #57 i sin 20. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #65 i sin 16. uke.

Tungevaag & Raaban er på #79 med All for Love i sin 33. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #80 i sin 34. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #88 i sin 26. uke etter peak på #13.

Tungevaag & Raaban med Hey Baby er på #97 i sin 2. uke.

Album Topp 60

Hank von Hell er ny med «Egomania» og gikk rett til #6.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #11 i sin første uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #15 i sin 10. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #34 i sin 53. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #54 i sin 53. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er på #60 og har nå 49 uker.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 på Global-listen.

Sweet But Psycho er #29.

Alan Walker & Sophia Somajo er #75 med Diamond Heart.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #101.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #16.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #16
Eastside er #18
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #47

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #2

Oppdatert 16. november kl. 09:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere