logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 47

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 23. nov, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #21 i sin 18. uke på Hot 100.

Overdue med Metro Boomin feat Travis Scott er ny på #62. Den er ute av listen i uke 2. Overdue inneholder en sample fra Annies låt Anthonio og Anne Lilia Berge Strand er kreditert som låtskriver. Les mer

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #8 i sin 2. uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 11. uke er den #26.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #93 i sin 72. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #98 i sin 103. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #40 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #12 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #16.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #29.

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #4 i sin 4. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #24 i 18. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #85.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er tilbake og er #97 i sin 21. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #57 i sin 11. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet fikk en uke på #59.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #27 i sin 18. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

Sweet But Psycho med Ava Max er #32 i sin 4. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Overdue med Metro Boomin feat Travis Scott fikk 1 uke på #86. Overdue inneholder en sample fra Annies låt Anthonio og Anne Lilia Berge Strand er kreditert som låtskriver.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er ute etter 27 uker, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #10 i sin 5. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #20 i sin 76. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #23 i sin 11. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #50 i sin 104. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er ute etter 52 uker. Singelen To Good at Goodbyes, er co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 13. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #6 i sin 3. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #12 med Diamond Heart i sin 7. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #36 i sin 18. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #46 i sin 22. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #55 i sin 21. uke.

Tungevaag & Raaban med Hey Baby er på #69 i sin 3. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #72 i sin 17. uke.

Tungevaag & Raaban er på #86 med All for Love i sin 34. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #90 i sin 35. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #98 i sin 27. uke etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #14 i sin 11. uke.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #11 i sin første uke, og er #29 i sin 2. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #52 i sin 55. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #54 i sin 53. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er ute etter 49 uker.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Hank von Hell var ny med «Egomania» og gikk rett til #6. Den er ute i sin 2. uke.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #15 på Global-listen.

Sweet But Psycho er #20.

Alan Walker & Sophia Somajo er #87 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #16.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #15
Eastside er #20
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #35

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #10

Oppdatert 22. november kl. 11:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere