logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 49

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 06. des, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i sin 20. uke på Hot 100.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #10 i sin 3. uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 12. uke er den #27.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #51 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #12 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #13.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #32.

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 6. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love. Låta var på #1 forrige uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #29 i 19. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #77 i sin 5. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #85 i sin 13. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

UK Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #6 i sin 5. uke på Singles Chart Top 100, og fortsetter dermed klatringen. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #31 i sin 20. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #15 i sin 7. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #33 i sin 78. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #36 i sin 13. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #59 i sin 106. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 også i sin 15. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #5 i sin 5. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #20 med Diamond Heart i sin 9. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #55 i sin 20. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #58 i sin 23. uke.

Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø er #61 og har totalt 19 uker med Julen är här.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #68 i sin 24. uke.

Tungevaag & Raaban med Hey Baby er ute etter 4 uker.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er ute etter 18 uker.

Tungevaag & Raaban er ute med All for Love etter 35 uker.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er ute etter 36 uker.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er ute etter 28 uker etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #19 i sin 13. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #48 i sin 56. uke.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #11 i sin første uke, og er ute etter 3 uker.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er ute etter 55 uker, med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Sweet But Psycho er #6 på Global-listen.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #20.

Alan Walker & Sophia Somajo er #85 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #12.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #17
Eastside er #25
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #55

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #12
Happy Now er #15

Oppdatert 7. desember kl. 13:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere