logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 44

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 02. nov, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #20 i sin 15. uke på Hot 100.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 8. uke er den #15.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #84 i sin 100. uke.

Halsey er #81 i sin 57. uke med “hopeless fountain kingdom”, etter #1 i sin første uke. Cashmere Cat (Magnus August Høiberg) og Lido (Peder Losnegård) er, sammen med blant andre The Weeknd, Sia Benny Blanco, Justin Trantner, produsenter og låtskrivere på albumet:

– The Prologue; co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Eyes Closed; co-skrevet/co- produsert av Magnus August Høiberg/Cashmere Cat
– Now Or Never; co- skrevet/co- produsert av Magnus August Høiberg/Cashmere Cat
– Good Mourning; co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Lie (featuring Quavo); co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Walls Could Talk: co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Hopeless (featuring Cashmere Cat); co- skrevet/co- produsert av Magnus August Høiberg/Cashmere Cat.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #25 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #19 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #24.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #29.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i 15. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #74 i sin 19. uke.

Sweet But Psycho med Ava Max er #82 i sin første uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #33 i sin 8. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som kom inn på #33 i forrige uke. Den er nå ute.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #17 i sin 15. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

Sweet But Psycho med Ava Max er #77 i sin første uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #78 i sin 24. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #3 i sin 2. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #8 i sin 8. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #9 etter å ha hoppet fra #56, i sin 73. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #49 i sin 101. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #86 i sin 51. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er fremdeles #1 i sin 10. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #14 med Diamond Heart i sin 4. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #22 i sin 15. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #39 i sin 19. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #46 i sin 14. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #55 i sin 18. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #73 i sin 32. uke.

Tungevaag & Raaban er på #74 med All for Love i sin 31. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #76 i sin 24. uke etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #5 i sin 8. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #35 i sin 51. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er tilbake på #47 og har nå 47 uker.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #48 i sin 51. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #14 på Global-listen.

Sweet But Psycho er #15

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #74.

Alan Walker & Sophia Somajo er #87 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #11.

Sweet But Psycho er #15

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #14
Sweet But Psycho er #31
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #92

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #7

Oppdatert 2. oktober kl. 11:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere