logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på Nordic Showcase i Västerås

Av Norsk på Nordic Showcase i Västerås Publisert: 16. mar, 2016

Elle Márjá Eira (Foto: ellemarja.com)

Fire norske artister og ett norsk/svensk prosjekt er plukket ut til Nordic Showcase.

Nordic Showcase i Västerås i Sverige tar sikte på å bli en arena hvor de mest lovende unge nordiske folkemusikkartister møter bookere, arrangører, agenter og publikum. Showcasedelen foregår 30. -31. mars i tilknytning til Folk- og Värdsmusikgalan.

Fire norske artister og ett norsk/svensk prosjekt er plukket ut. Disse er:

30/3 – Elle Márjá Eira
31/3 – Erlend Viken Trio
31/3 – Rydvall/Mjelva (no/se)
01/4 – Myrull
01/4 – Erik Lukashaugen

Myrull og Lukashaugen deltar under temaet «Den moderna visan», som byr på en smakeprøve på de største nye nordiske talentene innen moderne visetradisjon.

Music Norway er tilstede sammen med deler av norsk bransje for å finne ut om dette er en god arena å promotere våre artister på.

– Vi er spesielt oppmerksom på hva som foregår på den nordiske scenen for tiden, fordi vi har Norden som fokusområde. Music Norway vil være tilstede på de viktigste nordiske møteplassene i år. Målet er å kartlegge og styrke det nordiske samarbeidet og å skape grobunn for flere spilleoppdrag for norske artister, sier prosjektleder i Music Norway Aslak Oppebøen.

I tillegg til showcasene vil alle dager fra onsdag til lørdag vil fylles med seminarer, Pecha Kucha, utstilling og workshops. Uken avsluttes med den store Folk- og Värdsmusikgalan som direktesendes på Sveriges Radio P2 lørdag kl. 19. Følg med på programmet HER.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere