logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på SPOR, Aarhus

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 06. apr, 2017

Tre norske innslag, inkludert fremførelsen av «De fire årstider».

SPOR festival er en årlig festival for kunstmusikk og lydkunst som har eksistert siden 20015 i Aarhus, Danmark. SPOR  jobber ambisiøst med å aktualisere og formidle lyd- og tonekunst på høyeste kunstneriske nivå nasjonalt og internasjonalt, og foregår i år fra 8. – 14. mai.

Det er flere norske innslag i programmet. POING skal fremføre den danske komponisten Bent Sørensens verk «De Fire Årstider» som er et samarbeid med den norske forfatteren Thomas Espedal, og basert på hans roman «Året». «De fire årstider» ble fremført på Ultimafestivalen i Oslo i 2016, og fremføres i for første gang i Danmark.

Dirigent, og leder for Oslo Domkirkes kor, Vivianne Sydnes, skal lede fremførelsen av verket «Living Spaces», som fremføres av ensemblet SCENATET, med pianist Lenio Liatsou. Komponist er Manos Tsangaris.

SPOR har bestilt verket «Hyperrealities» av komponist Martin Andreas Hirsti-Kvam. «Hyperrealities» er et stedsspesifikt verk som transformerer opplevelsen av hverdagen til en over-virkelig situasjon og opplevelse.

Les mer om SPOR her

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere