logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norske artister til JazzAhead

Av Norske artister til JazzAhead Publisert: 24. feb, 2015

Andrea Rydin Berge (Foto: Nadin Martinuzzi)

Årets store showcasefestival for jazz skjer Bremen i april.

Jazzahead!, som arrangeres 23. -26. april 2015, har etablert seg som den viktigste møteplassen for jazz i Europa med over 11 000 besøkende, inkludert 2500 profesjonelle deltakere fra 48 ulike land. Messehallen inneholder over 600 utstillere innenfor plateselskap, agenter, spillesteder, musikere, media m.m. Music Norway organiserer norsk stand på messen.

– Foreløpig er 21 selskaper påmeldt på den norsk standen, men vi håper nå at enda flere vil melde seg på, sier Aslak Oppebøen, prosjektansvarlig i Music Norway.

Meld deg på her

Som vanlig er norske jazzartister ettertraktet på det offisielle showcase-programmet. Selv om nåløyet er veldig trangt, så er tre norske band valgt ut til årets Jazzahead:

Come Shine
Et av norges mest ettertraktede live-band satser nå internasjonalt med støtte fra Music Norway. Kvartetten spiller kjente låter fra Broadway-sanger til Johnny Cash i ny og kreativ innpakning arrangert av pianist og buddy-vinner Erlend Skomsvoll. Etter Bremen reiser bandet videre til London for en konsert på Pizza Express i Soho mandag 27. april.

Halle 7.2, lørdag 25. april, 17:30 – 18:00

Mathias Eick Quintet
En av de mest-turnerende jazzartistene fra Norge er tilbake på JazzAhead med ny besetning og ny plate. ECM label-kveld i et av Europas fineste konsertlokaler «Sendesaal». På konserten medvirker også Eivind Aarset med Andy Sheppard, samt Jon Christensen med danske Jakob Bro.

ECM label night, Sendesaal, lørdag 25. april, 21:45 – 22:45

Rydin
Folk-jazz-singer-songwriter fra «Andrea Kvintett» med sterkt fotfeste i Tyskland spiller på JazzAhead for andre gang.

Andrea Rydin Berge – Gewoelbe Vegesack, lørdag 25. april, 23:00 – 23:59

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere