logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Følg MIDEM Digital Edition gratis

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 08. mai, 2020

Norske Fantasy Music Manager og RQST er finalister i Midemlab 2020

Den 55. utgaven av musikkonferansen Midem skulle gått av stabelen som et publikumsarrangement den 2.-5. juni, men som følge av koronaviruspandemien har arrangørene lagt til rette for et digitalt arrangement.

MIDEM Digital Edition vil være gratis for alle artister og musikkbransjefolk.

Man får tilgang ved å følge guiden og registrere seg på denne linken.

Sjekk programmet for keynotes, paneler og presentasjoner HER

– Det er veldig positivt at Midem har klart å tilpasse konferansedelen til et digitalt format. Midem har i en årrekke samlet topper og nytenkere innen musikkbransjen for å diskutere utvikling, utfordringer samt inspirere med suksesshistorier. Dette har kanskje aldri vært mer viktig enn nå. Det er viktig at den globale musikkbransjen fortsatt har samlingspunkter hvor en kan møte utfordringene man står overfor sammen. Midem’s digitale versjonen er i tillegg gratis og tilgjengelig for alle, sier Helene Dolva Broch, strategisk seniorrådgiver i Music Norway.

Blant talerne til årets utgav finner vi: Kenny Meiselas, advokaten til Lady Gaga, Usher, Nicki Minaj, The Weeknd, Sean Combs, og mange flere. Fred Davis, partner i The Raine Group, Justin Kalifowitz, CEO i Downtown Music Holdings, Kerry Trainor, CEO i SoundCloud, og Ellen Healy, sjef for musikk og underholdning i PepsiCo.

Midemlab arrangeres i forbindelse med MIDEM Digital Edition. I finalen møtes totalt 20 finalister til en pitchekonkurranse innenfor kategoriene: musikkproduksjon og utdanning, musikkdistribusjon og oppdagelse, markedsføring og data/analyse, og livemusikkopplevelser.

Om finalistene:
Fantasy Music Manager er et spill hvor spillerne i sanntid konkurrerer om å signere artister i forbindelse med festivaler og musikkonkurranser. Spillet er finalist i kategorien musikkdistribusjon og oppdagelse. Sesong1 står bak spillet. RQST er en sosial og interaktiv musikkplattform laget av selskapet Requestify. Plattformen er finalist i kategorien livemusikkopplevelser.

Finalistene ble plukket ut av 226 innsendte forslag av Music Ally, The Lynk, og Plus 8 Equity. Årets utgave av konkurransen er den 13. i rekken.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere