logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Off The Page

Av Off The Page Publisert: 23. jan, 2015

Komponister, musikere, forfattere, kritikere og musikkentusiaster samles lørdag 24. januar.

For andre gang går Off The Page av stabelen på Kunstnernes Hus i Oslo i regi av nyMusikk. Èndagsfestivalen retter fokus på diskursen rundt musikk og lyd og er et samarbeid mellom nyMusikk og musikktidsskriftet The Wire. Festivalen er tenkt å være en liv-versjon av bladet. Off The Page ble i september i fjor ble også arrangert i Bristol som en tredagersfestival, og var den eneste litterære festivalen i UK viet moderne musikk og lyd.

– Oslo er en svært aktiv konsertby, og arrangement som Off the Page setter opplevelsene fra konsertsalen i kontekst. Vi ser en økende interesse for alt rundt musikken; en ramme av tekst, bilde og miljø gjør selve musikken mer attraktiv og tilgjengelig. Derfor er gode, åpne arrangement som Off the Page spesielt viktige for smalere sjangere, som støy og samtidsmusikk, forteller Sofie Ringstad, Music Norways prosjektkoordinator innenfor samtidsmusikk.

På programmet i år er blant annet David Grubbs som samtaler med Maja S.K. Ratkje og Venezia Biennale-aktuelle Camilla Norment om John Cage og 60tallets overskridende komposisjonsmetoder og Jenny Hval som gjør performancen «Do Witches Dream of Electric Broomsticks?».
Se fullt program på nyMusikks hjemmesider.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere