logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Only Connect, The Deep

Av Only Connect, The Deep Publisert: 02. jun, 2015

Guro Moe, octobass, Ole-Henrik Moe, piccolettofiolin (Foto: Henrik Beck)

nyMusikk arrangerer festivalen Only Connect for tredje år på rad.

I år inviterer nyMusikk publikum og bransje «innover og nedover» i musikken med festivaltemaet «The Deep». Only Connect skjer i perioden 4. – 6. juni.

Vi får et innblikk i hvordan festivalens komponister og artister arbeider med dypet som tema, og det er mange sterke, norske bidrag på programmet. Blant annet kan vi se Venezia-aktuelle Camille Norment i samarbeid med David Toop, Jenny Hval på Black Box, nye verk av Maja S. K. Ratkje (Vannstand) og Susanna (Mass for the Witch Woman), samt urpremiere på verk for en nybygd octobass, traktert av Guro Moe.

Vi får Q&As med hip hop-skribent Dave Tompkins og komponisten Helmut Lachenmann, samt foredrag av forfatter David Toop om lyd og ekkofrie kamre.

Mer om programmet her

– nyMusikk gjør en viktig jobb for internasjonal promotering av norsk kunstmusikk. De er generøse med sitt nettverk, og inviterer internasjonal bransje og presse til festivalene Off The Page og Only Connect i Oslo. Music Norway er derfor glade for å kunne bidra med promotilskudd til årets Only Connect, og vil være tilstede under festivalen, sier Sofie Ringstad, prosjektkoordinator for samtidsmusikk i Music Norway.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere